Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ozzy 'zaradio' tužbu, greškom joj udario dijete bocom u glavu

None Foto: pixsell 3

Nakon što je u publici vidio ženu s djetetom, pjevač joj je bacio bocu s vodom kako bi se ona i dijete osvježili. No boca je udarila dijete u glavu, a ljutita žena ga je tužila

Roker Ozzy Osbourne (63) 'zaradio' je tužbu nakon nastupa u Phoenixu u Arizoni u sklopu svoje godišnje Ozzfest turneje. Ozzyja je tužila majka djeteta kojeg je greškom pogodio bocom vode u glavu.

Nakon što je u publici vidio ženu s djetetom, pjevač joj je bacio bocu s vodom kao bi ona i dijete osvježili. No boca je udarila dijete u glavu, a  ljutita žena podnijela je tužbu protiv pjevača.

- Sjećam se Ozzfesta u Phoenixu. Neka glupa žena je dovela svoje jednogodišnje dijete na svirku. Ostavi dijete kod kuće ili se pobrini za njega iza bine. Samo ga pomakni s vrućine. Ozzy ju je vidio i bilo mu je žao djeteta. On je stvarno dobar čovjek. Bacio joj je bocu vode. Pogodio je dijete. Dobio je tužbu vrijednu 80.000 dolara (494 tisuće kn) - otkrio je Osbourneov bivši gitarist Zakk Wylde. 

Komentari (6)
  • Jednogodisnje dijete voditi na koncert....ma da, "ovoj mami" se to isplatilo !!!

    21. 7. 2012,   20:35
  • Ja sam klinca od 7 godina vodio na koncert po njegovoj želji. Išli smo na tribine, a ne u masu i na pola koncerta se vratili kući jer mu se spavalo.

    21. 7. 2012,   23:24
  • koje đubre moraš biti da ga i tuži još.

    22. 7. 2012,   12:33