Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pacific Rim: Uprising' nam je napokon pokazao svoje pilote

None Foto: Facebook/Screenshot 3

Mislili smo da samo ih sve uništili. Mislili smo da smo ih otjerali u dubine oceana iz kojih su stigli. Varali smo se. Kolosalni monstrumi ponovno su se pojavili među nama

Iako je malo tko smatrao kako će išta biti od nastavka SF djela iz 2013. godine, 'Bitke za Pacifik', čini se kako je dovoljno producenata u Hollywoodu reklo 'Idemo!'. Stoga nam za manje od pola godine u kina dolazi drugi dio te franšize.

Do sada smo dobili relativno mlake video materijale, koji nisu pokazali ništa novo. Ipak, kada pogledamo kako inače izgleda ponuda u veljači, i mlaki materijali su dobri materijali.

Ali na novim posterima, koje je noćas objavio Legendary, studio iza filma, već vidimo dosta toga što nam se sviđa. I Boyega, kao i Eastwood, su posve oklopljeni u svojim odijelima za 'vožnju robota' (postere možete vidjeti u galeriji), no bitniji je poster na kojem vidimo Boyegu kako ide prema podignutoj šaci.

Kako i imenom, tako se i tim posterom implicira da ćemo u filmu pratiti 'ustanak' protiv nekih porobljivača ili napadača. A kako smo u prvom dijelu gledali totalno uništenje vanzemaljske vrste koja nas je napadala, postavlja se pitanje protiv koga se ljudi ovaj put bore.

Jasno, postavlja se i pitanje kada ćemo vidjeti prvi foršpan, no o tome u dogledno vrijeme.

Foto: Facebook/Screenshot

U glavnim ulogama su John Boyega i starog Eastwooda sin, Scott Eastwood. Njima se pridružuju Cailee Spaeny i Jing Tian dok ekipa iz prvog dijela, Rinko Kikuchi, Charlie Day i Burn Gorman svi repriziraju svoje uloge. Režira Steven S. DeKnight po scenariju Derricka Connollyja.

'Pacific Rim: Uprising' bi se u kinima, u 3D verziji, trebao pojaviti za samo pet mjeseci, krajem veljače 2018. godine.

Tema: FILM

Komentari (3)
  • ak imas prek 12 godina ... i ovaj film ti je ok.....s tobom nes ne stima

    27. 9. 2017,   14:28
  • Glup film. Ja to ništa nisam skužio

    27. 9. 2017,   09:18