Obavijesti

Show

Komentari 7

Pamela i Antonija kao Barbike: Zabavno je transformirati se...

Pamela i Antonija kao Barbike: Zabavno je transformirati se...
5

Lutka koja predstavlja ideal ljepote, oživjela je na licima i kosi voditeljice Antonije Stupar i pjevačice Pamele Ramljak u kampanji Barbie Rocks by Zvonimir Franić

VIDEO

Najdraža igračka iz djetinjstva koja već godinama predstavlja ideal ljepote, oživjela je na licima i kosi voditeljice Antonije Stupar i pjevačice Pamele Ramljak u kampanji Barbie Rocks by Franić.

- I meni su Barbie lutkice, baš kao i svim djevojkama, obilježile dobar dio djetinjstva. Ne mogu opisati kako je zabavno bilo transformirati se u svoje djevojačke idole, pa bar na jedan dan - rekla je Antonija.

Voditeljica se u rukama frizera Zvonimira Franića, koji se brine o njenoj kosi već više od godinu dana, osjećala potpuno sigurnom napraviti takvu promjenu.

- Zvonimira poznajem već jako dugo jer on je zaslužan za moj svakodnevni izgled na malim ekranima. Ipak, i mene je iznenadio s ovom vrckavom, šarenom i kreativnom kampanjom. Zapravo, format emisije koju vodim zahtjeva jednostavnu i elegantnu frizuru, a Barbie je jednostavna i elegantna, ali puno više od toga. Ona je vesela i neobična, jarkih i intenzivnih boja, ali uvijek njegovana i fina - kazala je voditeljica kojoj je žao što Barbie look ne može oživjeti na malim ekranima.

No pjevačica Pamela Ramljak Zvonimira je angažirala za rad na spotu za svoj prvi samostalni singl 'Ti me ne voliš'.

- Zvonimir je, otkako je otvorio svoj salon 'F', napokon pokazao svoju originalnost i jedinstvenost. Mogu reći da smo oboje u svojim početcima samostalnoga rada i drago mi je da krećemo zajedno - rekla je pjevačica.

U ulozi Barbika obje su se djevojke, kaže Zvonimir, izvrsno snašle.

- Htjeli smo u kampanji, koja će obilježiti početak moga samostalnog rada, donijeti u Hrvatsku novi trend koji se već udomaćio na stranom tržištu, ali uz osobni pečat i dvije snažne žene iz različitih branši javnoga života. U svakoj ženi, ma čime se ona bavila, kakvi god bili njeni interesi i pogledi na svijet, skriven je ideal Barbike. Sve što treba je nagovoriti tu prekrasnu lutkicu da izađe na vidjelo. A u salonu „F“, sve se Barbike osjećaju sigurno - zaključio je Zvonimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao