Obavijesti

Show

Komentari 44

Pamela shrvana nakon prekida: 'Lagao me godinama i ozlijedio'

Pamela shrvana nakon prekida: 'Lagao me godinama i ozlijedio'
6

Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnje blizance Zayna i Madija

VIDEO

Nakon što je saznala za nogometašev navodni dvostruki život, Pamela je bivšeg dečka Adila Ramija nazvala sociopatom i čudovištem, a na društvenim mrežama i dalje vrlo otvoreno govori o tome kako je povrijeđena, ali i pikanterijama iz zajedničkog života te Ramijevim manipulacijama. 

Pamela javno rekla da je dečko vara: On je sociopat, čudovište!
Pamela javno rekla da je dečko vara: On je sociopat, čudovište!

Anderson tvrdi kako je isprva planirala šutjeti, ali ipak je pokazala mailove koje je razmijenila s Ramijevom bivšom Sidonie Biémont, s kojom nogometaš Marseillea ima trogodišnje blizance Zayna i Madija. 

Pamela se javila Sidonie kako bi razmijenile iskustva te postale prijateljice. Pisala joj je kako joj je Rami prilikom jedne svađe 'zgnječio obje ruke' i 'vukao je okolo za kosu'. Biémont je pak glumici i aktivistici rekla kako su ona i Rami nastavili vezu i nakon službenog prekida, a Rami je njoj govorio da je romansa s Pamelom samo za publicitet. 

Biémont i Rami službeno su prekinuli 2017., kad je on počeo izlaziti s Pamelom. Njegova bivša tvrdi kako joj je nogometaš rekao da su on i Pamela samo prijatelji te da ne žive zajedno. 

- Živjela sam s Adilom više od dvije godine, nikad nisam upoznala muškarca poput njega. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga, ovaj put zauvijek. Previše mi je. Pokušala sam otići 10 puta, ali on me uvijek pronađe i preklinje da ga primim natrag - napisala je Pamela, koja je bivšeg optužila za nasilje i manipuliranje. 

Monaco Grand Prix - Friday - Circuit of Monte Carlo

Nogometaš kaže da su Pameline tvrdnje o varanju netočne. 

- Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruzi Solidarite femmees, koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruge i njezinih članova. Želim mir i diskreciju našim obiteljima i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to - zaključio je Adil. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao