Obavijesti

Show

Komentari 29

'Pao' je i prvi poljubac: 'Nokte sam odrezala samo zbog tebe'

'Pao' je i prvi poljubac: 'Nokte sam odrezala samo zbog tebe'
14

Daniel iz Ekvadora bio je oduševljen što je već prva djevojka, koja je došla na brzi spoj, s njim razgovarala i na španjolskom i engleskom jeziku, a potom je stigla Tanja, koju je odlučio odmah poljubiti u usta

VIDEO

U najnovijoj epizodi 'Ljubav je na selu – međunarodna sezona', farmerice i farmeri upoznali su na brzim spojevima muškarce i žene koji su im pisali. I dok su neka lica već mnogima bila poznata, poput Ines Petrić, Pauline Tomičić, Sonje Hrvoj, Nives Pogorelić…, Marijana Batinić (38) priznala da muškarce koji su se prijavili kod Darinke, vidi prvi put!

Ines Petrić je tako poslala pismo farmeru Jacku iz Australije, dok je Paulina za ljubav odlučila pisati Srećku iz Kanade. Kad je voditeljica upitala djevojke zašto su se prijavile kod kojeg farmera, žene koje su pisale Jacku otkrile su da su se prijavile zbog ljubavi prema životinjama, iako su neke ipak priznale da su prvo uočile fizički izgled farmera.

Kod Domina iz Njemačke prijavila se i Sonja Hrvoj, koja je također već bila u prošlim sezonama 'Ljubav je na selu', a Domino joj se svidio jer je, kaže, kreativan čovjek i smatra da ga vrijedi upoznati. Na pitanje plaše li se njegova minimalističkog načina života, većina je odgovorila ne.

Marijana je obznanila svima i 'zlatne djevojke' i 'zlatnog dečka', koje je zajedno s produkcijom odabrala za farmericu i farmere, a gledajući sve karakteristike, želje i osobine kandidata koji im najbolje odgovaraju. 'Zlatni dečko', odnosno djevojka, proći će prvi eliminacijski krug, što znači da će dobiti direktnu ulaznicu za finalni odabir, objasnila im je Marijana.

- Prvi eliminacijski krug preskočit će Ivo! - rekla je Marijana, a Ivo je umalo zaplakao od sreće.

- Najmanje sam očekivao da ću ja biti taj zlatni dečko - rekao je Puljanin, Ivo Obreza (45).

Prva 'zlatna djevojka' koju je Marijana prozvala bila je Vlatka Santo, 36-godišnjakinja iz Daruvara koja je pisala Jacku u Australiju.

- Jako sam se iznenadila jer sam prvi put u ovakvom showu i odmah sam zlatna djevojka, ali mislim iskoristiti svoju prednost - komentirala je Vlatka.

Titulu 'zlatne djevojke' Ekvadora Marijana je dodijelila Maji Rajković, 23-godišnjakinji iz Levanjske Varoši, koja je bila sretna jer ide u 'džunglu'. Antonija Bešec ima 27 godina i dolazi s Vira, a proglašena je 'zlatnom djevojkom' Kanade.

- Mislim da imam malu prednost pred ostalim curama, ali borit ću se ja za svog Srećka! - otkrila je Antonija.

Splićanka Nives Pogorelić postala je Dominova 'zlatna djevojka' i zaputit će se u Berlin.

- Osjetila sam ljubav. Jedva ga čekam upoznati i voljela bih neko vrijeme provesti s njim, iako to ništa ne mora značiti, ali nikad ne znaš - rekla je 58-godišnja Nives.

Iako zlatna družina ima malu prednost, Marijana je za ostale pripremila malo iznenađenje pa je na balkon pozvala farmericu i farmere da im mahnu. Na brzinski spoj prvo su došle kandidatkinje koje žele otići kod Domina u Berlin. Sonja Hrvoj zaključila je da je Domino elokventan, stabilan i osjetila je kulturu u njegovu ophođenju.

Domina je impresionirala i Gordana Zeitz (65) iz Dubrave kod Šibenika, koja je 35 godina živjela i radila u Njemačkoj na televiziji i radiju pa je s njim razgovarala na tečnom njemačkom. Također, farmera je zanimalo i što su njegove dame po horoskopu, a Katica Barada, kojoj je umjetničko ime Kate Dizalica, jer radi na dizalici, ali i pjeva, poklonila mu je svoj CD i otpjevala par stihova!

Dizalica Kata Barada ide tražiti ljubav kod 'golaća' Domina...
Dizalica Kata Barada ide tražiti ljubav kod 'golaća' Domina...

- Misliš li da bi mogla živjeti s muškarcem koji nema tuš kod kuće? - upitao je Domino svoje kandidatkinje, a većina ih je odgovorila da moraju isprobati takav način života da bi znale.

Srećko je svoje dame pitao čime se bave, a oduševio ga je odgovor Marijane Črlenec iz Svetog Ivana Zeline kada mu je rekla da prodaje autoosiguranja jer se on bavi prodajom automobila.

- Pa mi smo savršen par! - komentirala je Marijana.

Darinka je svoje muškarce dočekala s osmijehom na licu, ali ju je začudilo što joj je pisao i dečko od 33 godine.

- Kako to da si ti od 33 godine baš na mene..? - upitala ga je Darinka.

- Svidjela si mi se, lijepa, simpatična, duhovita, ja takve volim! - rekao joj je Dražen Pavlović, koji joj je napisao pismo.

- Ali ja ti mama mogu biti! - smijala se Darinka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52

Također, dobila je i poklon od jednog od kandidata – vučedolsku golubicu, što ju je posebno raznježilo. Nije joj se svidjelo što su neki kandidati došli s naušnicama i tetovažama, a pokušali su je osvojiti i time što su joj rekli da znaju fino kuhati, a jedan kandidat već je zaključio da bi je ženio!

Daniel iz Ekvadora bio je oduševljen što je već prva djevojka, koja je došla na brzi spoj, s njim razgovarala i na španjolskom i engleskom jeziku, a potom je stigla Tanja, koju je odlučio odmah poljubiti u usta!

- Imam lijepo tijelo i lijepu dušu, a i nokte sam odrezala samo zbog tebe jer ja volim raditi - rekla je Tanja Danielu.

Na pitanje što traže u muškarcu, neke djevojke su mu rekle da žele stabilnog muškarca, druge, pak, stabilnu dugu vezu, no Daniel im je objasnio da on nije momak za duge veze.

Nakon vruće akcije s Jovanom, Paulina želi Srećka iz Kanade
Nakon vruće akcije s Jovanom, Paulina želi Srećka iz Kanade

Na kraju je i Jack upoznao svoje žene, a ispitao ih je sve o njihovim životima, dok su one komentirale da je Jack pravi gospodin, a komplimentirao je i frizuru kandidatkinje Ane. Australac hrvatskih korijena dobio je pregršt poklona od svojih dama, pa su se tu tako našli i ručno pleteni šal i šilt-kapa s hrvatskim grbom.

- Jack me osvojio bez obzira na svoju 51 godinu, baš je faca - komentirala je jedna mlađa kandidatkinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...