Obavijesti

Show

Komentari 2

Paola Valić o transformaciji: 'Sjela mi je kao budali šamar'

Paola Valić o transformaciji: 'Sjela mi je kao budali šamar'
20

Konačno da nešto i otpjevam, zadnji put sam pustio glas još kad sam pobijedio s Josipom Lisac, komentirao je Amel Čurić preobrazbu u glazbenika Kiću Slabinca

VIDEO

Baš sam zadovoljna da smo gljiva i ja na dobrom putu, En Vogue je grupa moga odrastanja, istaknula je Paola Valić Bekić (35). Prošloga tjedna odnijela je pobjedu kao Nicki Minaj, a ove nedjelje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Paola će se naći u ulozi pjevačice grupe En Vogue.

- Pjesma mi je sjela kao budali šamar - ispričala je. Dodaje kako joj se posebno sviđa poruka koju nosi pjesma, a morat će pripremiti glasnice na moćnu izvedbu u rangu članica ove grupe.

- Moj vokal je dosta zaobljen i jak, a ovo pjevanje više iziskuje da sam više svjetlija. Ipak, smijem pjevat iz duše i to je to - zaključila je Paola. Pjevač Amel Ćurić (35) postat će glazbenik Kićo Slabinac, što ga je izrazito razveselilo.

- Konačno da nešto i otpjevam, zadnji put sam pustio glas još kad sam pobijedio s Josipom Lisac - rekao je Amel kojem će problem možda stvoriti nepoznavanje pjesme. Pjevač je otkrio kako se nije baš naslušao te pjesme, ali drugih je. 

- Što se tiče scenskog nastupa, teško je od minimalnog pokreta napraviti da se nešto dogodi - pojasnio je Amel. Kaže kako će morati biti sav nježan, a opet grlat te će mu biti prilično teško pobjeći od svog glasa. Pjevačica Maja Bajamić (27) transformirat će se u Jennifer Lopez.

- Napokon! Zaslužila sam biti moćna, lijepa, zgodna i izazovna žena iz ovog vremena - rekla je Maja. Dodala je kako će sada imati priliku pokazati svoju kondiciju u punini. Kod Jennifer joj se najviše sviđaju dominantnost i stav na pozornici, a kaže kako joj pjesma vokalno neće biti teška za pripremu.

- Prije svakog svog izlaska na pozornicu ja se zapravo pokušavam približiti toj osobi u stvarnosti - kaže Maja. Glumac Damir Poljičak (34) postat će George Michael iz razdoblja dok je bio frontmen grupe Wham!, a kaže kako jedva čeka nastup.

- Mislim da je to čista radost što me snašla - rekao je Damir koji misli kako će imati problema u izvedbi. Istaknuo je kako Michael cijelo vrijeme pjeva i tu nema nijednoga predaha te da ne čuje kada pjevač udahne. Dodao je kako bi sam sebi ipak dodijelio neku drugu pjesmu Georgea za kojeg kaže kako se od tada razvio u puno zrelijeg pjevača.

- Ovo je meni izazov - zaključio je Damir.  Ove nedjelje u showu ćemo moći vidjeti i ostale zabavne nastupe koje će nam priuštiti Matko Knešaurek (32) kao Zdravko Čolić, Davor Dretar Drele (51) kao Esma Redžepova, Katarina Baban (29) kao Vengaboys i Ana Vilenica (39) u ulozi Whitney Houston.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'