Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paparazzi 'ulovili' trudnu kći Clintona: Broji dane do poroda

None Foto: Profimedia 8

Chelsea je šetala njujorškim parkom, a iako se pokušala sakriti ispod šilterice, paparazzima nije promaknulo da se radi o kćeri bivšeg predsjednika koja broji dane do poroda

Chelsea Clinton (39), kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona (72) i bivše prve dame Hillary Clinton (71) neumorna je i u posljednjim tjednima trudnoće u kojima je posvećena svojoj obitelji. Paparazzi su je ulovili u šetnji New Yorkom, a s njom su bili kći Charlotte (5) i sin Aidan (3) koje, kako kaže, priprema za dolazak prinove u obitelj.

Chelsea Clinton shows her Baby Bump while out getting her lunch at a burguer place in Madison Square park and paying with a credit card | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Chelsea je šetala parkom, a iako se pokušala sakriti ispod šilterice, paparazzima nije promaknulo da se radi o kćeri bivšeg predsjednika koja broji dane do poroda. 

PONOVNO TRUDNA Sretna vijest za obitelj Clinton: Chelsea i Marc čekaju dijete...

- Marc i ja smo uživali gledajući Charlotte koja je predivna starija sestra, a sada smo uzbuđeni jer će Aidan postati stariji brat - napisala je u siječnju te tada otkrila da beba stiže krajem ljeta.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Chelsea i bankar Mark Mezvinsky (41) u braku su od 2010. 

- Moja djeca su još uvijek relativno mala, ali razgovaramo i uključujemo ih u probleme. Kod kuće koristimo pametne žarulje i pazimo da gasimo vodu kada je ne koristimo. Djeca nam pomažu i u recikliranju - kaže Chelsea, komentirajući kako ima dobar odnos s djecom od malena. 

Hillary Clinton speaks to the Children’s Defense Fund in Washington ODUSTALA OD PREDSJEDNIČKE UTRKE Hillary Clinton: 'Ne mislim se kandidirati na novim izborima'

Kći bivšeg američkog predsjednika piše knjige, a do sada ih napisala četiri te kaže da ih je namijenila djeci.

- Kao dijete sam smatrala knjige osnažujućima i nadam se da će pomoći i današnjoj djeci. Moja djeca vole kad im čitam i kad o tome razgovaramo - pojasnila je Clinton.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Posljednju knjigu 'Start Now! You Can Make a Difference' namijenila djeci u dobi od sedam do deset godina, a pokušava ih osvijestiti o problemima gladi, zdravlja, nasilja, klimatskim promjenama te ugroženim i izumirućim vrstama.

Reuters | Autor: Reuters Foto: Reuters

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (12)
  • jest prekrasna trudnica..ccccc

    18. 7. 2019,   02:25
  • ova i Trumpova se natječu u ljepoti... :)))

    18. 7. 2019,   08:57
  • Lijepa na mamu :))

    18. 7. 2019,   14:32