Obavijesti

Show

Komentari 44

Parada kiča: Kim s frendicama rasturila' Pariz za djevojačku

Parada kiča: Kim s frendicama rasturila' Pariz za djevojačku
9

KAO NA MATURALCU Starleta je s društvom u hotelskoj sobi popila 15 boca šampanjca, a nakon toga krenule su na 'turneju' Parizom. Teturale su u štiklama

VIDEO

Prije dva tjedna organizirala je darivanje za svadbu. Kim Kardashian (33) i njeni gosti nosili su bijelo dok su se družili u otmjenom restoranu na Beverly Hillsu. Starleta i njene prijateljice pobrinule su se da ipak ne bude sve u vezi njene svadbe otmjeno. Kim je, naime, u Parizu organizirala djevojačku večer. 

Sa sestrama i 'frendicama' prvo je tulumarila u hotelskoj sobi. Prije nego se udala za Krisa Humphriesa Kim je na djevojačkoj pila pivo na crijevo, no ovaj put pokazala je da je prava dama - ona i prijateljice pile su šampanjac Veuve Clicquot, preciznije popile su 15 boca skupocjenog pjenušca. 

Kylie zamalo pala

Kad su bile lagano pripite, krenule su na večeru u Hôtel Costes. Jele su žablje krakove, puževe i ostale francuske delicije. Nakon toga teturajući na visokim petama djevojke su krenule prema Eiffelovu tornju gdje su samo za njih priredili zabavu. Dok su izlazile iz restorana, Kimina polusestra Kylie (16) zaljuljala se i skoro 'poljubila pod'. Grčevito se ulovila za prvog čovjeka do sebe kako se ne bi baš potpuno razbila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kim u haljini od 110.000 kuna

Kim se zaista dobro zabavila. Svima je slala pusice i govorila kako je presretna što se zabavlja s najboljim prijateljicama. Za djevojačku je odjenula 'turbo kratku' bijelu Balmain haljinu koja joj je istaknula predimenzioniranu pozadinu. Za haljinu je iskeširala 110.000 kuna. Kako je haljina zatvorena do grla, pozornost je dekolteom mamila njena najbolja prijateljica, LaLa Anthony.

Djevojke su se na djevojačkoj ponašale kao da su na maturalcu. Prvo su se opile, a zatim su obilazile znamenitosti. Pozirale su ispred Louvrea, Eiffelova tornja i ostalih znamenitosti i fotografije objavljivale na društvenim mrežama. Važno da su se zabavile.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje