Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kitesurfingom u smrt: Ovo je posljednji video srpskog repera

None Foto: screenshot/facebook 6

Doslovno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže čovjeka i onda ga udara u vodu. Bio je to ozbiljan pad, rekao je Vladimir Polča koji je vidio nesreću Dalibora Andonova Grua

Srbijanski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedjeljak poslijepodne u Zemunu tijekom kitesurfinga, a na društvenim mrežama pojavio se video repera za kojeg mnogi misle da je posljednji.

- Mislim da sam, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kite na Dunavu kod Zemuna - piše u opisu videa objavljenog na Facebooku. 

Ispod snimke nizali su se komentari njegovih obožavatelja koji ne vjeruju da Grua više nema. Gru je, kako piše Alo.rs, cijelog dana pokušavao okupiti društvo da idu na paraglajding. Ipak, vrijeme nije bilo pogodno za to.

- Supruga i ja smo plovili zbog valova jer volimo ekstremnije vremenske uvjete. Oko tri sata puhao je jak vjetar pa je vrijeme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas na 150 do 200 metara vidjeli smo paraglajder i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupunovog mosta puhnuo je snažan sjeverni vjetar. Doslovno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže čovjeka i onda ga udara u vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je automobil s visine pao u vodu jednom, uzletio pa pao još jednom - ispričao je Vladimir Polča, vlasnik privatnog broda, za Avaz.ba

Foto: Privatni album

Podsjetimo se, reper je stradao oko 15.20 sati, a kad su ga prijatelji izvukli iz vode, za njega više nije bilo spasa. 

Gru je bio u braku s Danicom, s kojom ima dva sina - Vuka i Relju. Danica je putem medija saznala da joj je suprug poginuo, odnosno kad je njezina prijateljica ju upitala vezano za to. Reperovim sinovima je tužnu vijest rekao školski psiholog u školi. 

Komentari (63)
  • Dobro da nije negdje kod nas na Jadranu stradao - ko bi gledao onog Pupovca i njegov teatar...

    10. 9. 2019,   11:21
  • Bas smo ga supruga i ja spominjali noc ranije, kako smo ga sreli u Grckoj na plazi jer se bavimo istim sportom. Neka mu je laka zemlja, R.I.P kiteru.

    10. 9. 2019,   12:42
  • Tko je taj i dosta o njemu majketi

    10. 9. 2019,   10:23