Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris bivšem zaručniku ne želi vratiti prsten od 13 milijuna kn

None Foto: Instagram 10

Chris je prije deset mjeseci zaprosio Paris s 20-karatnim prstenom, kojeg je ona opisala najljepšim prstenom kojeg je ikada vidjela. Kako je manekenka rekla, tresla se kad ga je stavila na ruku

Nakon što je Paris Hilton (37) prekinula zaruke s glumcem Chrisom Zylkom (33), on se očito naljutio. Zatražio je od manekenke da mu vrati prsten vrijedan dva milijuna dolara, odnosno 13 milijuna kuna. Tu je nastala svađa jer Paris to odbija učiniti. Kako prenosi TMZ, budući da je ona prekinula zaruke, njemu treba pripasti zaručnički prsten. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Chris je prije deset mjeseci zaprosio Paris s 20-karatnim prstenom, kojeg je ona opisala najljepšim prstenom kojeg je ikada vidjela. 

USA - 2017 Hollywood Beauty Awards - Los Angeles PREKINULA ZARUKE S CHRISOM Paris Hilton ponovno slobodna: 'Sve se događa s razlogom...'

- Prsten je tako lijep i sjajan. Tresla sam se kada sam ga stavila - rekla je tada Paris. 

43rd Toronto International Film Festival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Bivši par upoznao se prije osam godina na dodjeli Oscara, a vezu su započeli prije dvije godine. Javnost je prvi put saznala za njih u 2017., a već za Novu godinu Chris je zaprosio Paris.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Dugo se nagađalo da im je odnos u krizi, a prijatelj para je to potvrdio početkom tjedna. Paris i Chris nisu komentirali prekid, ali Paris redovito objavljuje citate na društvenim mrežama. 

- Vjerujem da se sve događa s razlogom. Ljudi se mijenjaju stoga moraš naučiti pustiti ih. Stvari se pogoršaju kako bi ih cijenio kada su dobre. Vjeruješ lažima tako da bi eventualno naučio vjerovati jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti - napisala je Paris. 

Komentari (9)
  • Šta se da to se više ne vraća. Koja seljačina, kupio, dao i sada traži nazad.

    22. 11. 2018,   21:11
  • Nije pristojno tražiti poklon nazad.

    22. 11. 2018,   22:04
  • Neka ju tuži prekinula je zaruke i neka vrati prsten.

    22. 11. 2018,   23:54