Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris Hilton: 'Imat ću nekoliko svadbi, američku, europsku...'

None Foto: Instagram 2

Kći vlasnika hotela kaže da će zadržati svoje prezime i uz njega dodati muževo. Hilton se želi što prije udati, a rijetko i rođendane slavi samo jednom, pa je primjerice za 21. imala čak pet proslava

Bogatašica Paris Hilton (36) zaručila se nedavno za glumca Chrisa Zylku (32) dok su bili na skijanju u Aspenu i pohvalila se fanovima prstenom vrijednim 12 milijuna kuna koji joj čuvaju zaštitari. Kaže da će nakon udaje ostaviti svoje prezime i dodati ono od budućeg muža, no teško joj je organizirati samo jedno vjenčanje. 

 

- Željela bih napraviti nekoliko svadbi. Za svoj 21. rođendan mi je isto teško bilo odlučiti se za jednu proslavu pa sam ih imala pet. Planiram imati europsko i američko vjenčanje te još jedno za sve diljem svijeta - istaknula je Paris. Dodala je kako se očajnički želi što prije udati za zaručnika Chrisa. 

ČISTA ROMANTIKA Rekla mu je 'da': Chris Zylka na planini zaprosio Paris Hilton

- Moramo na večeru s mojim roditeljima da bismo s njima počeli planirati svoje vjenčanje. Chris je uzbuđen kao i ja te jedva čeka da mu postanem supruga - rekla je bogatašica. Glumac je ispričao da je Paris najljepša i najvjerojatnija žena, koju je upoznao, iznutra i izvana te da ne može dočekati da zajedno provedu ostatak njihovih života. 

 

Ready to #TieTheKnot 😉

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

- Najsretniji sam čovjek na svijetu jer ženim svoju djevojku iz snova - napomenuo je Chris. On je sam uz pomoć omiljenog zlatara slavnih osoba Michaela Greena dizajnirao prsten za Paris. Htio je da ima oblik kruške poput nakita njezine majke Kathy, a dizajneri su ga dovršili u samo dva dana. 

TRAŽI SE IZUMITELJ Borba za tron: Paris tvrdi da su ona i Britney izumile selfie

- Proces je to koji inače potraje tjednima. Tresao sam se od sreće kada sam prsten prvi put izvadio iz kutijice i ugledao ga - objasnio je glumac. Zylka je 2015. prekinuo s bivšom zaručnicom, manekenkom Hannom Beth. Navodno ju je prevario 10 mjeseci nakon što ju je zaprosio.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Hilton je bila zaručena čak dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom (44) prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom (35) razišla se 2005. 

 

Komentari (13)
  • Čekam dan kada će mikro-kirurgija toliko napredovat pa da bude moguće presadit glavu pa da ovakvima zamijene te žarulje!

    21. 1. 2018,   11:26
  • Uff strašni problemi...

    21. 1. 2018,   15:04
  • Treba nju i dalje samo rokati Dobra je.

    20. 1. 2018,   22:49