Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris Hilton je žrtva 'hakera': Ukrali gole fotke i 760.000 kn

None Foto: Sharon Latham/Press Association/PIXSELL 6

Također, Paytsar je hakirala i račune Parisinog oca Ricka Hiltona, sestre Nicky i menadžera kako bi saznala preostale lozinke računa koje su u Parisinom vlasništvu

Manekenka Paris Hilton (37) žrtva je 'hakerice' koja joj je ukrala novac kao i gole fotografije, prenosi TMZ. To je sve učinila Paytsar Bkhchadzhyan koja je 'aktivno' krala od 2015. do 2017. Paris nije jedina koja je 'nadrapala', već još troje ljudi. 

Paytsar je hakirala bankovni račun manekenke i koristila njezine kreditne kartice. Povodom dočeka Nove 2015., hakerica je rezervirala sobu u 'Hollywood's Roosevelt Hotel' kako bi tamo napravila 'party'. Te je noći s Parisine kartice potrošila 40 tisuća dolara (oko 250 tisuća kuna). 

Paris Hilton Photocall - Las Vegas | Autor: AJM/Press Association/PIXSELL Foto: AJM/Press Association/PIXSELL

Također, Paytsar se lažno predstavljala kao Paris te, nakon što joj je hakirala e-mail, slala je poruke njezinoj asistentici da uplati 80 tisuća dolara (oko pola milijuna kuna) na jedan od Paytsarovih računa. 

Prema dokumentima, hakerica je preuzela i manekenkine gole fotografije s njezinog iCloud računa, ali nije poznato što je učinila s njima. Također, hakirala je i račune Parisinog oca Ricka Hiltona (63), sestre Nicky (34) i menadžera kako bi saznala preostale lozinke računa koje su u Parisinom vlasništvu. 

Rihanna's 4th Annual Diamond Ball - New York | Autor: PBG/Press Association/PIXSELL Foto: PBG/Press Association/PIXSELL

Prošle je godine uhvaćena u svojim radnjama te ju se optužuje za bankovne prevare. Suđenje će joj biti u ponedjeljak, a savezni tužitelji preporučuju 57 mjeseci zatvora, nakon čega slijedi tri godine uvjetne kazne. Uz to mora platiti odštetu žrtvama u iznosu od 318.535 dolara (nešto više od 2 milijuna kuna).

43rd Toronto International Film Festival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Bkhchadzhyan, koja je priznala da je ovisna o drogi još od tinejdžerskih dana, u vezi je s navodnim Armenskim 'gangsterom' Sevakom Mesrobianom te imaju zajedničkog sina (2).

Paris je zaručena za Chrisa Zylku (33) te se planiraju vjenčati prije kraja 2018. 

Komentari (2)