Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris Hilton za spot angažirala Kim. 'Naš novi tajni projekt...'

None Foto: Privatna arhiva 5

Hilton snima novu pjesmu naslova 'Best Friend's Ass' pa ne čudi da će joj gostovati upravo sestra Kardashian koja, čini se, nema ništa protiv uloge u videu nove-stare prijateljice

Nakon dugogodišnje svađe između Kim Kardashian (38) i Paris Hilton (38), čini se kako su dvije prijateljice zakopale ratne sjekire. Prvo su proslavile posljednji Božić i Novu godinu zajedno, a sad se o njihovom novom 'tajnom projektu' na svom Instagramu odlučila pohvaliti bogata nasljednica. 

I OTIŠLE NA SANJKANJE Zakopale ratne sjekire: Paris i Kim proslavile Božić zajedno

Hilton priprema novi spot za pjesmu naslova 'Best Friend's Ass' pa ne čudi da će joj gostovati upravo sestra Kardashian koja, čini se, nema ništa protiv uloge u videu. 

Nakon što je Kim svojedobno pokrenula reality show o svojoj obitelji 'Keeping Up With The Kardashians' te postala velika zvijezda, Paris se navodno jako naljutila te su se nekad bliske prijateljice potpuno udaljile, ali sad opet surađuju na radost svojih mnogobrojnih pratitelja. 

- Cure, izgledate predobro. Drago mi je da se ponovno družite, najbolja ste kombinacija - komentirao je jedan od obožavatelja na njihovu objavu. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Kim je nekad bila stilistica od Hilton, a mnogi su komentirali kako je na leđima Paris postala slavna te kasnije nadmašila popularnost svoje 'šefice'. Ipak, njezina nova-stara prijateljica ne gleda na to tako. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Kim je jako vrijedna. Njezina radna etika je nešto što me oduševljava, a usput se i dobro zabavljamo. Ona je dobra u svemu što radi i uspjela bi i bez mene. Sretna sam zbog nje i zbog našeg projekta - tvrdi Paris. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (3)
  • sad mi je sve jasno

    4. 5. 2019,   20:02
  • nije je dugo bilo. ona je bila popularnija od kim

    4. 5. 2019,   19:31