Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris izgubila prsten vrijedan 12 milijuna kn pa histerizirala

None Foto: Instagram 14

Zaštitari su puzali po tlu, saginjali se ispod stolova i pregledavali oko nogu gostiju da bi pronašli prsten, rekao je gost kluba i ističe da je Paris plakala kad su ga našli

Poludjela je kada je shvatila da na ruci nema zaručnički prsten. Zaštitari su pregledavali cijeli VIP prostor sa svjetiljkama da bi ga pronašli, ispričao je gost noćnog kluba u Miamiju za američki portal Page Six. Bogata nasljednica Paris Hilton (37) izašla je zabaviti se sa zaručnikom, glumcem Chrisom Zylkom (32), a tijekom partijanja je izgubila dijamantni prsten koji vrijedi dva milijuna dolara (oko 12 milijuna kuna). 

ZA KUVAJTSKOG DIZAJNERA Paris u toplesu snima modnu kampanju: 'Poput sirene sam'
 

#Miami 💚

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Plesala je sa podignutim rukama i u jednom trenutku joj je odletio zaručnički prsten. Počela je paničariti jer je prostor bio mračan i ispunjen ljudima. Bili su rani jutarnji sati i vladalo je ludilo - istaknuo je gost kluba. Dodao je kako je Paris bila jako nervozna i plakala, a Zylka je sa zaštitarima počeo temeljito pretraživati cijeli VIP dio u kojem su tulumarili. 

TULUM I NEW YORKU Rihanna proslavila 30-i, Hilton i Braxton pokazale su atribute
 

My lil Family. 👫🐶

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Zaštitari su puzali po tlu, saginjali se ispod stolova i pregledavali oko nogu gostiju da bi pronašli prsten - rekao je. Tvrdi da su imali sreće jer su ga ubrzo pronašli budući da se radi o golemom klubu u koji stane do sedam tisuća ljudi. 

KREATIVNA BOGATAŠICA Paris posve gola pokazala kako zaručniku jedva čeka reći 'da'

- Bilo je nevjerojatno kada su ugledali u posudi s ledom ispod jednog VIP stola. Paris je zaplakala od olakšanja i stavila prsten čim ga je dobila natrag - ispričao je gost. Njezin zaručnik Zylka je sam uz pomoć omiljenog zlatara slavnih osoba Michaela Greena dizajnirao prsten za Paris. Htio je da ima oblik kruške poput nakita njezine majke Kathy, a dizajneri su ga dovršili u samo dva dana. 

 

#Sisters ✨👯‍♀️✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Proces je to koji inače potraje tjednima. Tresao sam se od sreće kada sam prsten prvi put izvadio iz kutijice i ugledao ga - objasnio je glumac. Paris je za prsten vrijedan zaposlila osiguranje koje ga mora danonoćno čuvati u njezinu domu na Beverly Hillsu dok je ona prisutna tamo ili ga skine s ruke, a u siječnju ove godine je rekla da bi htjela napraviti nekoliko svadbi. 

ČISTA ROMANTIKA Rekla mu je 'da': Chris Zylka na planini zaprosio Paris Hilton

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Za svoj 21. rođendan mi je isto teško bilo odlučiti se za jednu proslavu pa sam ih imala pet. Planiram imati europsko i američko vjenčanje te još jedno za sve diljem svijeta - istaknula je Paris. Dodala je kako se očajnički želi što prije udati za zaručnika Chrisa. 

TEŠKO SE ODLUČITI Paris Hilton: 'Imat ću nekoliko svadbi, američku, europsku...'

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Moramo na večeru s mojim roditeljima da bismo s njima počeli planirati svoje vjenčanje. Chris je uzbuđen kao i ja te jedva čeka da mu postanem supruga - zaključila je bogatašica. 

Night of Stars Gala - New York RASTROŠNA PARIS Plaća da joj čuvaju 12 milijuna kuna vrijedan zaručnički prsten

 

Komentari (7)
  • Sjaj i bijeda...

    24. 3. 2018,   21:36
  • Paris je zaplakala od olakšanja i stavila prsten čim ga je dobila na prsten.......Svaka čast baš sam se nasmijala.

    24. 3. 2018,   22:04
  • mogu zamisliti šta je bilo

    24. 3. 2018,   21:28