Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris posve gola pokazala kako zaručniku jedva čeka reći 'da'

None Foto: Instagram 11

Željela bih da napravimo nekoliko svadbi. Za svoj 21. rođendan mi je isto bilo teško odlučiti se za jednu proslavu, pa sam ih imala pet. Planiram i europsko i američko vjenčanje, kaže Hilton

Bogata nasljednica Paris Hilton (36) zaručila se za glumca Chrisa Zylku (32) početkom siječnja na skijanju u Aspenu. Buduća mladenka je u međuvremenu objavila provokativnu fotografiju i usput objasnila svoje daljnje 'namjere'.

TEŠKO SE ODLUČITI Paris Hilton: 'Imat ću nekoliko svadbi, američku, europsku...'

Hilton se jako veseli vjenčanju pa se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom nastalom na modnom snimanju 2015. na kojoj pozira potpuno gola dok je njezino tijelo prekriveno srebrnom trakom zavezanom u čvorove.

- Spremna sam za vezivanje čvora - objasnila je reality zvijezda te tako još jednom cijelom svijetu dana do znanja kako jedva čeka postati gospođa. 

 

Ready to #TieTheKnot 😉

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Iako još nije objavila službeni datum održavanja spektakla, medijima je ipak otkrila djelom svoje planove za, kako tvrdi, najvažniji dan u životu. 

Night of Stars Gala - New York RASTROŠNA PARIS Plaća da joj čuvaju 12 milijuna kuna vrijedan zaručnički prsten

- Željela bih da napravimo nekoliko svadbi. Za svoj 21. rođendan mi je isto bilo teško odlučiti se za jednu proslavu, pa sam ih imala pet. Planiram i europsko i američko vjenčanje. Moguće je da će biti još jedno, na nekoj super lokaciji - rekla je.

Isto tako, otkrila je kako će pripreme za vjenčanje početi uskoro.

- Chris i ja ćemo što prije otići kod mojih roditelja na večeru i tako ćemo znati više detalja. I on je uzbuđen kao i ja, jedva čeka da mu postanem supruga - rekla je uzbuđena Paris.

 

When your eyes met mine, my soul pointed at you & whispered to my heart, "Him" 😍😍

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Par je u vezi godinu dana, a na Valentinovo 2017. su se prvi put javno prošetali zajedno. 

- Užasno sam uzbuđena što sam zaručena za ljubav svog života i najboljeg prijatelja - rekla je Paris.

'RAZBACALA' SE Oduševljeni obožavatelji mole Paris Hilton: Vrati se pjevanju

Zylka je 2015. prekinuo s bivšom zaručnicom, manekenkom Hannom Beth. Navodno ju je prevario 10 mjeseci nakon što ju je zaprosio. Hilton je bila zaručena čak dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom (44) prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom (35) razišla se 2005. 

Komentari (19)
  • One night in Paris :)

    22. 1. 2018,   17:12
  • Teško da će ovo potrajat.

    22. 1. 2018,   17:53
  • Prosjecna zena u izgledu bogata u djepu

    22. 1. 2018,   17:41