Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris: Samo sam pomagala australskom gospodarstvu

None Foto: EntertainmentWise

Iako su Australci uglavnom negativno reagirali na vijest da je Paris za 40 minuta potrošila oko 20 tisuća kuna, ona zna da nije učinila ništa loše

Bogata nasljednica Paris Hilton (27) prošli vikend je provela šopingirajući u Australiji. Najviše se zadržala u luksuznom butiku odjeće na koju je u 40 minuta potrošila oko 20.000 kuna. Australcima se to njeno razbacivanje novcima nije svidjelo.
- U Australiji sam. Mislim da je važno pomoći, znate, domaćem gospodarstvu, ali i svjetskoj ekonomiji. Ne vidim ništa loše u tome da malo šopingiram. Ionako sam trebala haljinu za Novu godinu - izjavila je Paris za australske medije. Nju je u utorak pohvalila australska premijerka Julia Gillard jer je prepoznala Australiju kao atraktivnu lokaciju za šoping. Čuvši za pohvale, Paris je rekla kako je baš slatko čuti takve riječi pogotovo što su istinite.

Komentari (4)
  • Šopingirajući ? LoL!

    2. 1. 2009,   12:43
  • E, da mi je njen mozak na tjedan dana, kako bi se lijepo odmorio...

    2. 1. 2009,   13:02
  • krizbaher nije ti ona tako glupa kao što svi misle,da je glupa zar bi sama zarađivala pa par milijuna dolara na godinu,uostalom što je 20 000 tisuća kuna?ništa pa kao da je to tako teško potrošiti?

    2. 1. 2009,   13:58