Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paris u toplesu snima modnu kampanju: 'Poput sirene sam'

None Foto: Privatni album 13

Unuka Conrada Hiltona, utemeljitelja lanca Hilton hotela, danas je rekla kako joj je Barbie lutka idol i inspiracija od djetinjstva, te joj je čestitala 59. rođendan u svom stilu

Bogata nasljednica Paris Hilton (37) pohvalila se jučerašnjom snimkom na kojoj fotografu Warwicku Saintu (46) pozira skoro potpuno gola. Hilton na sebi ima samo sjajne gaćice, dok je grudi prekrila dugom plavom kosom. 

- Na snimanju sam se osjećala poput prave sirene - rekla je Paris koja je snimala kampanju za kuvajtskog dizajnera Yousefa Aljasmija u Los Angelesu. 

 

#MermaidVibes 🔥🧜🏼‍♀️🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Srce će mi eksplodirati zbog tebe. Ti si holivudska sirena - napisao je Paris jedan od obožavatelja na društvenoj mreži. Drugi su joj nudili brak i rekli da zaboravi svog zaručnika glumca Chrisa Zylku (32). Hilton tvrdi kako Chris nije ljubomoran na njezine fanove i ne smeta mu što se ona često fotografira s minimalno odjeće na sebi. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

Unuka Conrada Hiltona, utemeljitelja lanca Hilton hotela, zaručila se za glumca početkom siječnja. Iako još nije objavila službeni datum vjenčanja, medijima je ipak otkrila neke od svojih planova za, kako tvrdi, najvažniji dan u životu.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Zapravo željela bih da napravimo nekoliko svadbi. O tome maštam još od djetinjstva - izjavila je Paris te dodala kako planira europsko i američko vjenčanje. Par je u vezi godinu dana, a na Valentinovo 2017. su se prvi put javno prošetali zajedno.

Night of Stars Gala - New York | Autor: Victor Malafronte/Press Association/PIXSELL Foto: Victor Malafronte/Press Association/PIXSELL

Zylka je 2015. prekinuo s bivšom zaručnicom, manekenkom Hannom Beth. Navodno ju je prevario 10 mjeseci nakon što ju je zaprosio. Hilton je bila zaručena čak dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom (44) prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom (35) razišla se 2005. zbog, kako su rekli, 'nespojivih' karaktera. 

Starleta je danas otkrila i kako joj je Barbie lutka idol i inspiracija od djetinjstva, te joj je čestitala 59. rođendan u svom stilu.  

Komentari (27)
  • Jedna od rijetkih bogatašica koja nema silikone, ima prirodne sise...drugo neću komentrati...

    10. 3. 2018,   14:49
  • Nevjerojatno kako uz sve pare koje ima ne može se napraviti lijepom.

    10. 3. 2018,   15:41
  • ova ima sise manje od mene

    10. 3. 2018,   16:25