Obavijesti

Show

Komentari 27

Paris u toplesu snima modnu kampanju: 'Poput sirene sam'

Paris u toplesu snima modnu kampanju: 'Poput sirene sam'
13

Unuka Conrada Hiltona, utemeljitelja lanca Hilton hotela, danas je rekla kako joj je Barbie lutka idol i inspiracija od djetinjstva, te joj je čestitala 59. rođendan u svom stilu

VIDEO

Bogata nasljednica Paris Hilton (37) pohvalila se jučerašnjom snimkom na kojoj fotografu Warwicku Saintu (46) pozira skoro potpuno gola. Hilton na sebi ima samo sjajne gaćice, dok je grudi prekrila dugom plavom kosom. 

- Na snimanju sam se osjećala poput prave sirene - rekla je Paris koja je snimala kampanju za kuvajtskog dizajnera Yousefa Aljasmija u Los Angelesu. 

 

#MermaidVibes 🔥🧜🏼‍♀️🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Srce će mi eksplodirati zbog tebe. Ti si holivudska sirena - napisao je Paris jedan od obožavatelja na društvenoj mreži. Drugi su joj nudili brak i rekli da zaboravi svog zaručnika glumca Chrisa Zylku (32). Hilton tvrdi kako Chris nije ljubomoran na njezine fanove i ne smeta mu što se ona često fotografira s minimalno odjeće na sebi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Unuka Conrada Hiltona, utemeljitelja lanca Hilton hotela, zaručila se za glumca početkom siječnja. Iako još nije objavila službeni datum vjenčanja, medijima je ipak otkrila neke od svojih planova za, kako tvrdi, najvažniji dan u životu.

- Zapravo željela bih da napravimo nekoliko svadbi. O tome maštam još od djetinjstva - izjavila je Paris te dodala kako planira europsko i američko vjenčanje. Par je u vezi godinu dana, a na Valentinovo 2017. su se prvi put javno prošetali zajedno.

Night of Stars Gala - New York

Zylka je 2015. prekinuo s bivšom zaručnicom, manekenkom Hannom Beth. Navodno ju je prevario 10 mjeseci nakon što ju je zaprosio. Hilton je bila zaručena čak dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom (44) prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom (35) razišla se 2005. zbog, kako su rekli, 'nespojivih' karaktera. 

Starleta je danas otkrila i kako joj je Barbie lutka idol i inspiracija od djetinjstva, te joj je čestitala 59. rođendan u svom stilu.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...