Obavijesti

Show

Komentari 1

Payne: 'Napali su me dok sam bio dječak, jedva sam preživio'

Payne: 'Napali su me dok sam bio dječak, jedva sam preživio'
8

Jako je važno da roditelji razgovaraju s djecom o timstvarima i da se u škole uvedu programi u kojima će djecu educirati onikoji su prošli kroz grozne situacije pljački, zaključio je pjevač

VIDEO

Bivši član grupe 'One Direction', Liam Payne (25), otkrio je kako je s 12 godina bio žrtva pljačke. Naime, tada je njega i njegovog najboljeg prijatelja nepoznati muškarac napao nožem i pritom opljačkao, rekao je pjevač za britanski Mirror

Duke of Sussex at WE Day UK

- To je sigurno bila najstrašnija stvar koju sam ikad prije, ali i nakon toga doživio. Sretan sam što sam danas živ, jedva sam preživio tu pljačku - rekao je za britanske medije Payne i dodao da je pljačkašu dao sav novac koji je u tom trenutku imao u svom novčaniku, nakon čega su on i prijatelj uspjeli pobjeći. 

- Imao sam sreće, ali mnogi drugi nisu. Zato je jako važno da roditelji razgovaraju sa svojom djecom o takvim stvarima i da se u škole diljem svijeta uvedu programi u kojima će djecu educirati ljudi koji su prošli kroz grozne situacije pljački - zaključio je Payne. 

Liam Payne attends The Fashion Awards 2018 at The Royal Albert Hall. London, UK. 10/12/2018

Payne je nedavno prekinuo vezu s britanskom pjevačicom Cheryl Cole (35) s kojom je dobio i sina Beara (1). Nedavno se šuškalo da ljubi supermodela Naomi Campbell (48), a zbog razlike među njihovim godinama našao se na udaru kritika. 

Kako je nedavno pisao britanski The Sun, prijatelji para potvrdili su da se Naomi i mlađi pjevač potajno viđaju već nekoliko mjeseci, a usput su otkrili i neke malo 'sočnije' detalje iz njihove veze. 

Instagram/Screenshot

- Odlično se slažu i jako se sviđaju jedno drugome. I ne samo to, Liam se pohvalio da im je seks super - rekao je nedavno izvor blizak paru za britanske medije. 

Naomi mlađahnom Liamu navodno pomaže u njegovoj karijeri modela, a kako govore izvori, već ga je upoznala s mnogim utjecajnim imenima svjetske modne scene.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...