Obavijesti

Show

Komentari 9

Pažanin oduševljen Klemenčić: 'Ona je naš stup. Posebna je...'

Pažanin oduševljen Klemenčić: 'Ona je naš stup. Posebna je...'
10

Ja vam to zaista ne znam objasniti, ali ona je doista posebna. Bili smo oduševljeni Tomek i ja kad smo je vidjeli na setu. Ona je stup žirija, elegantna je, umjerena i zaista neizmjerno puno zna, izjavio je Pažanin

VIDEO

Jednog od najuspješnijeg kuhara u zemlji Ivana Pažanina (35) uskoro ćemo moći gledati na malim ekranima u sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Njemu će se u žiriju pridružiti još dobro znani Tomislav Špiček (44) te Željka Klemenčić (40), a Pažanin je priznao kako je atmosfera u studiju odlična. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivan Pažanin: Zelena basmati riža 02:09

- Izgleda da ja ove godine blebećem puno tako da je očito mene dopalo da budem zabavljač. Mi se nekako uvijek tako podijelimo - izjavio je poznati kuhar za RTL. Posebno mu je drago što se Klemenčić vratila nakon porodiljnog dopusta. 

- Ja vam to zaista ne znam objasniti, ali ona je doista posebna. Bili smo oduševljeni Tomek i ja kad smo je vidjeli na setu. Ona je stup žirija, elegantna je, umjerena i zaista neizmjerno puno zna - objasnio je Pažanin kojem je u showu najbitnije da je hrana dobra, a za sad mu se kandidati čine jako dobri. 

- Treba biti svjestan da su to ipak amateri, nemaju možda toliko znanja koliko bismo mi htjeli da imaju u nekim trenucima. Najčešći problem je da se boje začina dok ne 'uhvate ruku' pa hrana zna biti bezlična u početku - govori te dodaje kako dobrog kuhara amatera čine brzina, vještina i želja za učenjem. 

Unatoč tome što je ocjenjivanjem jela u showu postao popularno lice s malih ekrana, Pažanin tvrdi da ga slava nije promijenila.

- Samo sam se sad navikao na ovakav život. Sretan sam s ovakvim načinom života, odgovara mi. Nastojim iskoristiti najbolje od svega što mi život nudi - komentira kuhar. 

 

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin