Obavijesti

Show

Komentari 7

Penelope su dva puta 'pilili' na pola, u filmu ju mijenjala sestra

Penelope su dva puta 'pilili' na pola, u filmu ju mijenjala sestra
13

Osim što glumi, Penelope je i model, a radila je za brojne poznate brendove poput L’Oreala i Ralpha Laurena. U braku je s Javierom Bardemom i majka je dvoje djece

VIDEO

Jedna od najljepših i najseksi žena na svijetu Penelope Cruz slavi 45. rođendan. Osim što glumi, Penelope je i model, a radila je za brojne poznate brendove poput L’Oreala i Ralpha Laurena. U braku je s Javierom Bardemom i majka je dvoje djece, a u povodu njezinog rođendana donosimo vam sedam manje poznatih zanimljivosti o Cruz.

1. Najbolja prijateljica joj je Salma Hayek (52) koja trenutno uz Ryana Reynoldsa (42) i Samuela L. Jacksona (70) snima u Hrvatskoj scene filma 'The Hitman's Wife Bodyguard'. 

2. Da je nominirana za Oscara 2010. godine, Salma je saznala tek sat vremena nakon službene objave jer je bila promijenila broj telefona i nitko nije mogao doći do nje. 

Screenshot

3. Dva puta su je mađioničari 'prerezali na pola'. Sudjelovala je u dva mađioničarska trika u kojima su je 'prerezali'. Jedan od mađioničara kojem je asistirala bio je David Copperfield koji je za taj trik koristio istu kutiju kojom se služio Orson Welles kad je 'prepilio' Marilyn Monroe.

Fashionagraphy

4. Nakon što je završila snimanje filma 'Svi lijepi konji' postala je vegetarijanka.

5. Osnovala je humanitarnu Zakladu Sabera u Kalkuti koja pomaže beskućnicama i oboljelima od tuberkuloze.

6. Penelope i njezin suprug Javier Bardem jedini su Španjolci koji su dobili Oscara za glumu. Osim toga, Penelope je jedina Španjolka koja je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

7. I Penelopina sestra Monica je glumica koja prvenstveno glumi u španjolskim televizijskim serijama, ali je bila i sestrina dvojnica u filmu 'Pirati s Kariba: Nepoznate plime'. Naime, u vrijeme snimanja filma Penelope je bila trudna pa su angažirali Monicu za neke scene jer su vrlo slične.

Mango Presentation - Madrid

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane