Obavijesti

Show

Komentari 3

Pero je nakon operacije počeo skakutati, više nismo 'balerine'

Pero je nakon operacije počeo skakutati, više nismo 'balerine'
4

Pero zbog operiranih leđa još uvijek leži dok putujemo našim kombijem, a sada mora u avionu za Australiju sjediti 25 sati, kažu glazbenici iz Opće opasnosti

VIDEO

Rock sastav Opća opasnost sutra sprema koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo. Glazbenici iz Županje kažu kako vole klubove jer je tamo prisniji odnos s publikom. 

- Naša publika je najbolja. Nakon prvog koncerta u tom klubu 2010. bilo nam jasno da smo napravili uspješan reunion benda.
Svaki naš koncert tamo bio nam je dobar pokazatelj da saznamo na kojem smo nivou trenutno kod publike i jesmo li dobro radili. Usput nam je dobra prilika i za predstavljanje publici koja se u međuvremenu dogodila - kažu dečki iz benda. Uskoro kreće njihova prva mini turneja po Australiji, a tamo su predstavljeni, kako kažu, kao hrvatski rock bend broj jedan zbog čega obećaju energičnu i  žestoku svirku s najboljim pjesmama iz 25-godišnjeg repertoara.

- Ugostit će nas nogometni klub iz Melbournea koji tamo igra važnu društvenu ulogu u hrvatskoj zajednici. Organiziraju Croktoberfest, nešto poput Oktoberfesta, na Melbourne Knights Stadiumu. A kad smo već tamo nastupit ćemo tog vikenda i u Sidneyu, u King Tom Clubu - kažu glazbenici. Turneju su iz šale nazvali 'Highway to Hell' jer idu na sedam dana od kojih pet dana lete, a dva dana sviraju.

Petar Glebov / PIXSELL

- Smijemo ponijeti samo po jednu kutiju cigareta, a tamo je cijena jedne kutije 30 dolara, odnosno 192 kune. Pero zbog operiranih leđa još uvijek leži dok putujemo našim kombijem, a sada mora u avionu sjediti 25 sati. Nemamo vremena za nikakve provode jer jurimo za Sloveniju i trebamo stići na naš koncert u Mursku Sobotu. Da, dat ćemo sve od sebe, to je sigurno - kažu iz Opće opasnosti. Pero Galić (48) u ožujku je završio na iznenadnoj operaciji leđa. 

- Imao je operaciju i na bubregu, iako se ni od operacije na kralježnici još nije potpuno oporavio. Zbog velikog broja nastupa ovog ljeta, nije se stiglo otići u banju ili toplice na rehabilitaciju i potpuniji oporavak pa sve to malo sporije ide. Ali skakutati po pozornici je počeo, iz kombija smo izbacili sva ona ortopedska pomagala. Sada i naš naklon publici nakon koncerta već pomalo sliči na nešto, a ne kao da smo balerine - zaključuju glazbenici. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja