Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

PETA: Kim je guja jer kupuje čizme od pitona od 33.000 kn

None Foto: PIXSELL 3

Kim Kardashian je naljutila ljubitelje životinja u SAD-u kad se Parizom prošetala u Louboutinovim čizmama od pitona. Starletu su nazvali bezosjećajnom gujom

Starleta i djevojka repera Kanyea Westa (35) naljutila je ljubitelje životinja u SAD-u kad se Parizom prošetala u Louboutinovim čizmama od pitona vrijednim 33.000 kuna. PETA je Kim Kardashian (31) prozvala bezosjećajnom gujom.

Starleti je prije pet godina slavu priskrbila snimka seksa s bivšim dečkom koja je procurila u javnost. Kim je u intervjuu s Oprah Winfrey priznala kako misli da ne bi bila tu gdje je da snimka putem interneta nije obišla svijet.

- To je bio negativan način. Znala sam da trebam raditi puno više kako bi ljudi mogli upoznati pravu mene . Od tada stalno brinem da sam osramotila svoju obitelj - izjavila je Kim i opovrgnula navode da je snimku u medije sama pustila.

Komentari (24)
  • Ajme, sta bi ja sa 33.000 kn :)))

    20. 6. 2012,   17:55
  • Od mog pitona nece pravit cizmice. Eventualno privjesak za kljuceve, jer za nesto vise jednostavno nema dovoljno materijala.

    20. 6. 2012,   21:01
  • Najbolje istrijebite sve životinje na svijetu i nosite njihovu kožu samo da bi se pokazali! Fuj! Nisam vegetarijanka, dapače volim meso, međutim jedno je ubijati radi prehrane a drugo radi obijesti!

    20. 6. 2012,   21:37