Obavijesti

Show

Komentari 11

Petar nije ušao u finale, ali je i dalje u borbi za 50 tisuća kn

Petar nije ušao u finale, ali je i dalje u borbi za 50 tisuća kn
6

O finalistima je odlučila crvena linija, koja je ovog puta pokazala da je u finalu petero kandidata, a to su: Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo te Mario Mandić

VIDEO

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Kandidati su se odlučili našaliti na vlastiti račun pa je tako Baro oblačio svoju staru garderobu koja mu je spadala. I Alen je odjenuo staru odjeću, koja mu je velika nekoliko brojeva, a Mario i Domagoj uspjeli su stati u jednu majicu. Šestorica veličanstvenih – Baro, Mario, Luka, Alen, Domagoj i Petar – dolaze na posljednje vaganje u kući, onom koje će otkriti finaliste treće sezone „Života na vagi“!


Mario je prvi stao na vagu, potpuno neopterećen jer je već u Velikom izazovu osvojio direktan plasman u finale. S ponosom je pokazao i mišiće koje sada ima, a njegova vaga je na zadnjem vaganju pokazala 117,4 kg što je 2,2 kg manje nego na vaganju prije.


Luka je imao na posljednjem vaganju 94,1 kg, a sada ima 91,7 kg, što je gubitak od 2,4 kg. Luka je dobio i svoje pismo obećanja koje si je napisao po ulasku u kuću, a u kojem je napisao da mu je cilj naučiti držati se plana prehrane i naučiti trenirati kako bi mogao tako nastaviti kada izađe iz kuće. 


Alen je bio najteži kandidat treće sezone i sa 181 kilogramom je u četiri i pol mjeseca boravka u kući došao na 108,2 kg! 

Domagoj je imao 123,1 kg na prošlom vaganju, a na ovom posljednjem vaganju u kući ima 120,3 kg. 

Petar ide predzadnji na vagu, koja je pokazala 1,4 kg manje te sada ima 109,5 kg. Baro je zadnji na vagi. On je na posljednjem vaganju imao 103,7 kg, a sada ima 100,5 kg, što je gubitak od 3,2 kg.  U finale nije ušao Petar Tucman, koji je na posljednjem vaganju u kući imao najlošiji rezultat.

O finalistima je odlučila crvena linija, koja je ovog puta pokazala da je u finalu petero kandidata, a to su: Marijo Barišić, Luka Smoljo, Alen Abramović, Domagoj Santo te Mario Mandić, koji je već prije izborio to mjesto. Petar je u show došao sa 170,2 kg, a sada ima 109,5, što je gubitak od 60,7 kg. Iako nije izborio finale, Petar, baš kao i ostali kandidati koji su prije njega ispali, ima mogućnost osvojiti 50 tisuća kuna. 

Tko će biti pobjednik treće sezone „Života na vagi“, gledatelji će saznati u nedjelju u velikom finalu, koje je na programu u 19:45 na RTL-u!

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'