Obavijesti

Show

Komentari 65

Petkovićeva najveća podrška je atraktivna strastvena jahačica

Petkovićeva najveća podrška je atraktivna strastvena jahačica
11

Moje su igračke uvijek bili konji, plastični, plišani... Nisam kao ostale djevojčice imala barbike i lutke. Kad sam imala 15 godina baka mi je ispunila želju i kupila konja, priznala je Tea

VIDEO

Ajmo Hrvatska, napisala je Tea Slavica (20) uz svoju fotografiju u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. I dečki su ju dolje na poljudskom travnjaku poslušali, a najviše njen dragi Bruno Petković (25).

Dinamov napadač nastavlja oduševljavati, u još jedan sjajan nastup utkao je dva gola u pobjedi protiv Mađarske 3-0. Metkovčanin nastavlja sa sjajnim igrama još od prošle sezone, a kako on oduševljava na terenu, tako njegova Tea 'igra' na tribinama. Bivša manekenka i danas izgleda kao da je upravo sišla s modne piste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Manekenstvom se kratko bavila i brzo ga se 'riješila', a danas je studentica međunarodnog poslovanja na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology.

- Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan - rekao je Petković.

Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima. Otkrio je nedavno kako je to kod njih išlo.

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš.

Tea dolazi iz imućne zagrebačke obitelji i unuka je ugledne galeristice Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica. Svakodnevno je u konjičkom klubu na Jarunu zbog svoje Spicy (11), konja kojeg ima pet godina. Jahanje je njena velika ljubav.

- Moje su igračke uvijek bili konji, plastični, plišani... Nisam kao ostale djevojčice imala barbike i lutke. Kad sam imala 15 godina baka mi je ispunila želju i kupila konja. Zaljubila sam se u vestern konje - rekla je Slavica za Jutarnji list.

Teina starija sestra Lana (21) studira u Beču, a bila je trostruka državna prvakinja u tenisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane