Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petra došla na sestrinu svadbu s torbicom od 30.000 kuna...

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL 13

Bruna je odjenula vjenčanicu s tankim naramenicama i srebrnim detaljima koja se širila u donjem dijelu, a Petra je imala crnu haljinu s krupnim cvijećem. Sestra mladenke u ruci je nosila skupocjenu Chanel torbicu

Mlađa kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera (65), Bruna Sanader (30) udala se u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića.

POGLEDAJTE LIVE VIDEO:

Uz brojne uzvanike ispred katedrale našli su se i prijatelji bivšeg premijera Luka Bebić i Jerko Rošin, a stigao je i njegov brat, don Vinko Sanader

Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iako Ivo nije bio na ceremoniji, njegova supruga Mirjana (64) i kći Petra (32) prisustvovale su najbitnijem Bruninom danu. S Petrom i djeverušama Bruna je stigla do katedrale.

Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bruna je odjenula vjenčanicu s tankim naramenicama i srebrnim detaljima koja se širila u donjem dijelu. Kosa joj je bila raspuštena i blago uvijena, a u rukama je nosila buket crvenog i plavog cvijeća. 

Vjenčanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Petra je imala crnu haljinu s krupnim cvijećem, a u ruci je nosila torbicu brenda Chanel čija je cijena oko 30 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ceremonija u katedrali bila je zatvorena za javnost, a novopečeni mladenci trebali bi nastaviti slavlje večerom u uvali Stipanska. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iako se nagađalo da bi bivši premijer mogao otpratiti kćer do oltara, to se nije dogodilo jer se od 4. travnja nalazi u Remetincu. Odustao je od dolaska na svadbu jer su s njim trebala biti tri pravosudna policajca, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Komentari (168)
  • Da je moj caca u zatvoru i ne moze doci na svadbu,ja je nebi ni imo.Ozenio bi se bez ikakvih ceremonija.Otac koji je ukro za nju,da ona nosi skupe torbice je u corki a ona bez imalo emocije paradira.

    25. 5. 2019,   19:46
  • Moze tata je nakro a mene blokira fina zbog 2 kune duga.

    25. 5. 2019,   19:40
  • Vidimo da Ivinu ženu ne dira previše sto joj je muž u ćuzi. Nema ta stresa dobro se ugojila 😂

    25. 5. 2019,   19:43