Obavijesti

Show

Komentari 30

Petra Dugandžić: 'Stalno sam bila na dijetama i gladovala'

Petra Dugandžić: 'Stalno sam bila na dijetama i gladovala'
8

Glumica često u medijima govori o svojim kilogramima i, kako kaže, to joj nije problem. Prvi problemi s debljinom javili su joj se još na fakultetu, a sklona je emocionalnom prejedanju...

VIDEO

Glumica Petra Dugandžić (42) oduvijek se željela okušati u ulozi televizijske voditeljice, što joj se i ostvarilo. Naime, ona trenutno vodi glazbeni talent show 'Zvijezde' koji se prikazuje na RTL televiziji. 

U intervjuu za Story, Petra je progovorila o ulozi voditeljice, novoj predstavi 'Ništa ljubav, samo seks', ali i poremećajima u prehrani s kojima se i sama godinama borila. 

Iako još uvijek misli da može bolje, u showu 'Zvijezde' odlično se snašla, a gledatelji su je bez problema prihvatili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veliki sam perfekcionist pa ne mogu reći da sam potpuno zadovoljna svojom izvedbom, ali općenito sam zadovoljna time kako sve izgleda. Prvi put sam u ulozi voditeljice i bilo mi je stresno - rekla je za Story. 

Glumica često u medijima govori o svojim kilogramima i, kako kaže, to joj nije problem.

Petra Dugandžić: Osjećam se kao punija verzija Marilynke
Petra Dugandžić: Osjećam se kao punija verzija Marilynke

- Dugo mi je trebalo da osvijestim kako imam problem s emocionalnim jedenjem koje je počelo još u pubertetu. Zbog šoka koji je bio povezan s mojom obitelji počela sam puno jesti i naglo se udebljala. Mislila sam da je to zato što volim jesti, ali sada shvaćam da se tješim hranom kada mi se dogodi neka trauma, a poslije zbog posla idem na dijetu. To ide gore-dolje - rekla je za Story.

Story Hall of Fame party

- Shvatila sam da se više ne trebam kažnjavati i toliko se zbog posla truditi biti idealna, razmišljati hoću li zbog debljine dobiti ili izgubiti ulogu. Postoji iskrivljena slika idealnog čovjeka, pogotovo idealne žene, zbog čega djevojke sve više obolijevaju od poremećaja u prehrani. Opterećene su idealnim izgledom koji nije realan - dodala je.

Glumica je priznala kako je zbog svoje profesije često osjećala pritisak da se uklopi u određeni 'kalup', i to još na fakultetu.

- Profesori su nas znali zezati da smo 'lijepa klasa'. Tada sam počela razmišljati o tome da mi ne valjaju nos, usta, oko, kosa i našla sam si sto mana. Stalno sam bila na dijetama ili gladovala. Tako je bilo jako dugo, sve dok nisam došla u godine kada sam rekla 'Briga me' - rekla je glumica.

promocija

Za ulogu konobarice Kate u seriji 'Zlatni dvori', glumica se morala dodatno udebljati zbog čega se mjesecima bojala uopće stati na vagu.

- Hedonistica sam. Volim dobro jesti i nije mi teško palo što sam se morala udebljati. Sretna sam što konačno mogu jesti što god poželim. Već sam dobila pet centimetara u struku, ali od vage još bježim - rekla je Petra.

Zagrebačka glumica trenutno glumi u novoj predstavi 'Ništa ljubav, samo seks' u kojoj je utjelovila simpatičnu Renatu koja se često šali na vlastiti račun.

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: "Užasan si oko toga!"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju