Obavijesti

Show

Komentari 9

Petra izbacila Anju i Roberta: Nekad treba misliti i na sebe...

Petra izbacila Anju i Roberta: Nekad treba misliti i na sebe...
13

Na nominacijama, parovi s imunitetima odlučili su da u eliminacijski dvoboj idu Robert i Anja te Marino i Petra. Prije dvoboja znanja Marino je milsio odustati i dvoboj predati Robertu i Anji

VIDEO

U novom izazovu pobjedu je odnio Luka, a kuću su na neočekivan način napustili Anja i Robert. Zadatak u izazovu za genijalce bio je dizajnirati haljinu koja prezentira njih same, a koju će prezentirati njihove partnerice stručnom žiriju kustosu i art modelu Josipu Tešiji i direktorici direkcije izbora za Miss Hrvatske Maji Vračarić. Prva je pred žiri izašla Petra, koja je naopako obukla Marinovu haljinu.

- Marino se s ovim uopće nije opisao, rekao mi je da voli prirodu i planine, da voli seksi igračke - kazala je Petra. Sljedeća je na pistu izašla Anja.

- Rekla je sve što ima za reći i obrazložila - zadovoljno je rekao Robert, dok je član žirija Josip Tešija rekao kako je haljina kičasta. Anja se s time nije slagala.

- Ne razumijem po čemu je haljina kičasta, ova je čak najbolje izrađena, uredno i precizno za razliku od ostalih - rekla je.

Na pistu je zatim izašla Helena čiji partner Karlo nije napravio ništa, što je iznenadilo prisutne.

- Rekao mi je da je bio pod stresom i da je dobio živčani slom - kazala je Helena. Martina je izašla s Ninovom kreacijom koja je predstavljala njegov programerski posao i društveni život.

- Ja sam sa svojom haljinom jako zadovoljna - rekla je Martina i dodala da tako obučena ne bi izašla na spoj. Ena je prošetala kreaciju svoga partnera Marijana, koji je na haljinu ukomponirao i slavonsku kobasicu.

- Što se tiče kobasice, potkupio me je - kroz smijeh je rekao član žirija Josip Tešija. Adriana je izašla posljednja pred žiri, a od žirija je dobila pozitivne komentare.

- Adriana je prezentirala haljinu bolje nego što bih ja to mogao,stvarno sam ponosan, svaka čast - rekao je Luka.

 Adriana i Luka naposljetku su odlukom žirija postali pobjednici izazova, a Anja je rekla kako žiriju trebaju naočale.

Na nominacijama, parovi s imunitetima odlučili su da u eliminacijski dvoboj idu Robert i Anja te Marino i Petra. No, prije dvoboja znanja Marino je odlučio odustati i dvoboj predati Robertu i Anji, no taj plan nije mu pošao za rukom.

- Kad bi Petra bila sposobnija, onda bi i dogurali negdje dalje - rekao je Marino, a Helena je prokomentirala kako se ni njoj ne sviđa što je Petra stajala kao neka lutkica.

- Nju se uopće nije pitalo - dodala je Martina te poručila Petri da ne pusti kviz te se bori za ostanak. Prilikom eliminacijskog kviza Petra je ipak odgovorila na jedno od pitanja unatoč dogovoru s Marinom.

- Trebalo je biti da ja odgovaram sve s ne znam, ali ovo nisam mogla. To je praktički opća kultura. Na jedan način sam htjela predati borbu, a na drugi nisam - rekla je Petra.

Upravo zbog njezinog točnog odgovora Petra i Marino ostali su u borbi za glavnu nagradu, dok su Robert i Anja morali napustiti kuću.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15

 - Nekad treba gledati malo na sebe. Mislim da će se on ljutiti i da neće biti jednostavno kao prije - zaključila je Petra, a s njom se složio i Marino. Iako su imali u planu ostati u kuću, Robert i Anja morali su se spakirati i napustiti show.

- Ne mogu ništa nego biti tužan, ne mogu to promijeniti - rekao je Robert nakon ispadanja, a s njim se složila i partnerica Anja.

Nakon što je još jedan par napustio show, na Adrianin nagovor kandidati su zaigrali bocu istine. Dok je Marino pokazao svoju vještinu striptiza, Martina je Luku pitala je li ostavio djevojku zbog Adriane na što joj je on odgovorio da nije. Karlo je odlučio zapapriti i kao izazov Heleni zadao poljubac s Adrianom.

- Bilo je predivno - komentirao je Karlo poljubac dviju djevojki. Marino je Karlu odlučio vratiti i izazvao ga da izabere jednoga muškarca i poljubi ga, a Karlo se odlučio za Marijana.

- Ne znam kome je bilo neugodnije, meni ili njemu - opisala je Ena prizor ljubljenja dva dečka u kući. Ljepotice i genijalce u sljedećoj epizodi očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja. Parovi kreću na put na lokaciju koja donosi veliku promjenu u odnosu na prošle zadatke, a o čemu je riječ gledatelji će vidjeti u sljedećoj emisiji showa.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'