Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petra Nižetić pozirala dok doji: 'Tek sad znam smisao dojke'

None Foto: Instagram 5

Žene, (ne)majke, kraljice ne zaboravite obaviti godišnji pregled jer brinuti za svoje tijelo znači voljeti sebe i svoje bližnje, poručila je Petra Nižetić koja potiče svoje pratiteljice da idu na preglede...

Modna blogerica i bivša voditeljica 'Po ure torture' Petra Nižetić (39) u svibnju postala je majka dječaka Joze. U sklopu Nacionalnog tjedna dojenja objavila je fotografiju sa sinom i naglasila koliko je žensko tijelo moćno. 

- Tek kad sam postala majka, prvi put sam shvatila kolika moć počiva u ženskom tijelu. Tek kad sam počela dojiti, uvidjela sam pravi smisao dojke koja je u stanju othraniti jedan mali život i staviti ga na noge - započela je Petra objavu. 

POGLEDAJTE VIDEO O ŽENI KOJA JE POBIJEDILA RAK DOJKE:

Javno je otkrila kako je uvijek bila redovna na pregledu dojki, a otkako je rodila nikako si ne dopušta zaboraviti tu bitnu stvar.

- Žene, (ne)majke, kraljice ne zaboravite obaviti godišnji pregled jer brinuti za svoje tijelo znači voljeti sebe i svoje bližnje - poručila je Petra koja potiče svoje pratiteljice da idu na preglede. 

Foto: Instagram

Petra se udala za menadžera Franu Mastelića, a budući da on radi u SAD-u, ona se zbog ljubavi tamo preselila prije dvije godine.

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo - rekla je Petra jednom prilikom. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Komentari (41)
  • Može li to bez preseravanja?

    8. 10. 2019,   15:58
  • Jbt koji naslov... 😁 ova emisija po ure torture je bila odlicna, pogotovo onaj dio di ispituju prolaznike... ( "ko su piromani? Ljudi koji se vesele na pirevima" ... ili "kolike je sirine ana. lni otvor? Metar sa metar" ) 😂😂

    8. 10. 2019,   14:23
  • „Što napravi šminka od Barbare Kolar vijeli smo da kad ju skine izgleda ko baka sa TITANIKA koja prepričava priću” Ova također, 39 godina a kao da ima 55 ili više, još uz to trudnoća proljepša i pomladi, ovdje se to ne vidi.

    8. 10. 2019,   16:06