Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petreković: Falila mi je veza za spot koji je trebao na Eurosong

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL 2

Komičar je ispričao da je na snimanju novog spota snimatelj na Sljemenu hodao nazad te je samo nestao i pao sa četiri metra. Njemu je bilo bolno, a ekipi smiješno

Na snimanju svojeg novog spota i pjesme koja je trebala ići na Euroviziju, a nije jer nisam imao vezu, ali nema to sad veze, mladi snimatelj je na Sljemenu hodao nazad te je samo nestao i pao s četiri metra. Čuli smo tupi udarac. Nama je bilo smiješno, ali njemu bolno. Ali dobro je, našalio se komičar Mario Petreković.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ako i vi mislite da imate smisla za humor, pokažite to i prijavite se na najzabavniji on line talent show jer vas Mario Petreković vodi u Hollywood.

Snimite video do tri minute i pošaljite ga na videostar.joomboos.hr. Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna te super ugovor s JoomBoosom. Cinkajte i prijatelja, jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna.

Tema: JoomBoos

Komentari (19)
  • Problem s Petrekovićem je što svakom izgovorenom rečenicom nastoji biti duhovit. Za komičara je potrebno i nešto više od bezveznog laprdanja. Sorry Mario, ali ne ide ti baš.

    14. 10. 2017,   10:29
  • Žao mi je ljudi kojima je ovaj lik smiješan

    14. 10. 2017,   10:28
  • Naporan do bola!

    14. 10. 2017,   10:36