Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pfeiffer: Bila sam u kultu koji vjeruje u život bez hrane i pića

None Foto: PIXSELL 3

Kada je Michelle Pfeiffer prvi put došla u Hollywood imala je tek 20 godina, a njome je manipulirao jedan par koji je htio kontrolirati sve aspekte njezinog života

Glumica je u intervjuu ispričala kako je bila prilično naivna kada je tek došla u Hollywood. Michelle Pfeiffer (55) imala je tek 20 godina kada je stigla u Los Angeles i onda je pala pod utjecaj jednog para koji ju je pokušao uvjeriti da živi bez hrane i vode. Kaže kako je par s njom pokušao manipulirati te da su je stavili na dijetu koje se nitko ne može držati. 

Prema njihovom vjerovanju, tijelo joj je sve potrebne supstance trebalo dobivati od sunčeve svjetlosti. Iako je tada bila u jako teškoj financijskoj situaciji, paru je još trebala i plaćati za njihovo 'vodstvo kroz život'. 

Uspjela se izvući tek kada je s Peterom Hortonom, kasnije njezinim prvim suprugom, dobila ulogu u filmu 'Moonies', koji se bavio kultovima. Dok je s Peterom istraživala materiju za film, kaže kako joj je u jednom trenutku samo 'kliknulo' te je shvatila da je i ona u kultu.

- Pokušavali su kontrolirati sve što radim u životu. Nisam živjela s njima, ali provodila sam s njima jako puno vremena, a i oni su mi uvijek govorili kako bih trebala dolaziti još više. Uz to, morala sam i plaćati to vrijeme koje sam provodila s njima tako da je to ozbiljno utjecalo na moj budžet - otkrila je Michelle, koja je ponosna na to da je veganka. 

Pfeiffer je danas udana za Davida Kelleyja (57) i tvrdi da više nema nikakve potrebe za kultovima jer se osjeća ispunjeno i zadovoljno.

'Na dan sam pušila i do dvije kutije cigareta i pila samo Colu'

Komentari (51)
  • Imamo i mi takav par-milanovic i linic-sekta sunca je kod nas dozivjela nevideni procvat.

    3. 11. 2013,   15:41
  • dobra glumica,ima neku posebnu ljepotu...

    3. 11. 2013,   15:45
  • imamo i mi jedan takav kult ovdje , zove se crkva, zagovaraju da trebamo biti skromni , odreći se svega materijalnoga a oni se natukli bogatstva . i također ih plačamo

    3. 11. 2013,   17:06