Obavijesti

Show

Komentari 9

Pfeiffer je pozirala bez šminke: Zbog tebe se radujem starenju

Pfeiffer je pozirala bez  šminke: Zbog tebe se radujem starenju
6

Danas je jedna od najatraktivnijih glumica, međutim, Michelle za sebe kaže da je u djetinjstvu hodala kao patka i imala ogromna usta, zbog čega je zaradila nadimak 'blatna kornjača'

VIDEO

Glumica Michelle Pfeiffer (61) danas je jedna od najatraktivnijih glumica, koja se nekoliko puta našla na vrhu lista najpoželjnijih žena svijeta. Na društvenim mrežama sada je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju bez trunke šminke te je tako pokazala svoj mladenački izgled unatoč godinama.

Fotografija je skupila više od sto tisuća lajkova, a njeni obožavatelji nisu skrivali oduševljenje te su je počastili brojnim komentarima na račun izgleda.

'Zbog tebe se radujem starenju', 'Obožavam te, izgledaš prekrasno', 'Prelijepa si i ovakva prirodna' - poručili su joj. Ovo nije njezina prva takva objava, već je i ranije svojim pratiteljima pokazivala svoj prirodan izgled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Ženi mački' u školi su se rugali i nazivali ju kornjačom
'Ženi mački' u školi su se rugali i nazivali ju kornjačom

Michelle za sebe kaže da je u djetinjstvu hodala kao patka i imala ogromna usta, zbog čega je zaradila nadimak 'blatna kornjača' (Mudturtle). Uvijek je bila najviša cura u razredu. Smatra kako je bila pravi 'mangup', pa se i tukla s dečkima. Upravo iz tog razloga nije se znala ponašati u muškom društvu i nikad nije odlazila na spojeve iako su je i najpopularniji dečki u školi pokušavali osvojiti. 

Međutim, nekad nesigurna djevojka bez imalo samopouzdanja danas sa sigurnošću govori kako je u životu ostvarila sve svoje ciljeve - postala je uspješna glumica, ima predivnu obitelj i prijatelje.

Michelle je u braku sa scenaristom Davidom E. Kelleyjem (62). Njihova je romansa započela u siječnju 1993., a desetljećima kasnije i dalje traje te su rijetki holivudski par čiji je brak opstao. Početkom devedesetih, prijateljica, filmska producentica Kate Guinzburg, organizirala im je spoj na slijepo, a Kelleyju je Michelle jako 'zapela' za oko. Već idućeg tjedna pozvao ju je na spoj, a otpočetka njihovog izlaženja stvari su bile ozbiljne. 

Najprije su posvojili kćer Claudiju Rose, vjenčali se, a devet mjeseci nakon rodio se i njihov zajednički sin John Henry

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu