Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Phil Collins odlučio: 'Vraćam se novim albumom i turnejom'

None Foto: Robert Anić 4

Phil Collins glasno objavljuje da je mirovini kraj i da priprema solo album i povratničku turneju. Kao razlog navodi želju da djeci pokaže čime se tata bavi

Iako je još nedavno tvrdio da je i službeno u mirovini, Phil Collins sada jednako glasno objavljuje da je mirovini kraj i da priprema solo album i povratničku turneju . Kao razlog povratka, legenda grupe Genesis, navodi želju da djeci pokaže čime se to tata bavi:

- Djeca mi imaju 10 i 14 godina i žele vidjeti čime se tata bavi. Kad sam zadnji puta bio na većoj turneji bili su još u pelenama. Sviđa im se moja glazba i želio bih ih povesti sa sobom da vide kako sve to izgleda i da mogu uživati. Ne namjeravam ići na veliku turneju, ali želim svirati na stadionima u Australiji i na Dalekom istoku. Međutim, dio mene više bi volio nastupati u kazalištima. Vidjet ćemo ’, rekao je Collins.

Naravno da su ga novinari na vijest o povratku pitali i o mogućnosti ponovnog okupljanja grupe Genesis, ali Collins je rekao da voli sve članove legendarnog benda, ali i da želi prvo probati solo povratak, pa vidjeti kako će to ići. Kao što smo javljali, Phil Collins će za otprilike godinu dana objaviti i autobiografiju.

Komentari (1)
  • Fenomenalan glazbenik. Sicam se da je tokom rata Hrvatskoj dao podrsku. Dobra dusa. Jedva cekam kad ce i kakav cemo singl bit.

    29. 10. 2015,   14:02