Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijana Paris penjala se bosa po željeznoj ogradi

None Foto: DM 5

Bogatašica Paris Hilton još je jednom pokazala da nema kontrolu nad svojim ponašanjem kad se napije. Ovog puta, srećom, nije vozila pijana

Paris Hilton (26) napila se na afterpartyju nakon dodjele nagrada Emmy. Zbog visokih potpetica spotaknula se na izlasku, a od sramotnog pada spasili su je prijatelji. Onda je skinula cipele. Bosa se počela penjati po željeznim vratima prijateljeve kuće, umjesto da jednostavno prođe kroz vrata. Bivša zatvorenica trenutačno snima film 'Repo! The Genetic Opera in Toronto'. Odlučna da se prikaže kao ozbiljna glumica, Paris odnedavno i pohađa sate glume.
- Ovo je prvi put da sam glumu shvatila ozbiljno. Prije sam to radila samo iz zabave i dosade i nisam se pretjerano angažirala oko toga. Ali ovog puta sam ozbiljna. Bila sam najbolja na audiciji. Ulogu sam dobila jer sam je i zaslužila - rekla je Paris. Šuška se da je u vezi s glumcem Adrianom Grenierom, no on je to opovrgnuo.
- Nismo mi u nikakvoj vezi. Samo smo dobri prijatelji, što ne znači da ne postoji mogućnost. Mislim da je ona jednostavno predivna. Sviđa mi se kakva je - rekao je Adrian. Paris je opovrgnula i tvrdnje o posvajanju četiriju plavih djevojčica. - To je retardirano! Ne posvajam ja nikoga - rekla je Paris svojim osebujnim stilom.

Komentari (13)
  • \'It\'s not hot have baby \'

    19. 9. 2007,   13:36
  • Ma ova djevojka stvarno nije normalna...No da je nitko ne pozna nitko je nibi ni snimao...hehe...Šta se na njoj ima za vidjeti?...Ima puno ljepših i zgodnijih cura koje ne rade gluposti kao ova \"razmažena bogatašica.\"

    19. 9. 2007,   14:17
  • A šta se drugo od nje moglo očekivti...

    19. 9. 2007,   13:07