Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijana Witherspoon izgubila je ravnotežu i 'tresnula' na guzu

None Foto: Profimedia/kolaž 9

Osoblje hotela priskočilo je glumici Reese u pomoć, ali paparazzi su ipak uspjeli uhvatiti njezin 'neugodnjak'. Nosila je visoke potpetice koje su joj samo još dodatno odmogle...

Na jučerašnjoj proslavi 50. rođendana američke glumice Jennifer Aniston pojavila se i njezina kolegica Reese Witherspoon (42). Ona se očito dobro zabavljala, ali je i pretjerala s alkoholom u hotelu 'Sunset Tower' u zapadnom Hollywoodu. Reese se malo opustila i popila koju čašicu previše pa je odlazeći sa slavlja u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala po stepenicama.

Reese Witherspoon takes a spill as she leaves the Sunset Tower Hotel after attending Jennifer Aniston's 50th birthday party | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Iako se bezuspješno pokušavala pridržavati za rukohvat, svejedno je izgubila ravnotežu i u jednom trenutku nespretno 'tresnula' na guzu.

DUPLO JE BOLJE Reese Witherspoon pohvalila se dvojnicom: 'Nismo li slične?'

Nasreću, osoblje hotela brzo joj je priskočilo u pomoć, ali paparazzi su ipak uspjeli uhvatiti njezin 'neugodnjak'. Reese je nosila visoke potpetice koje su joj samo dodatno otežale već ionako kompliciran odlazak do automobila koji ju je trebao pokupiti i odvesti kući.

Celebrities exit the Sunset Tower Hotel after celebrating Jennifer Aniston's 50th birthday in Hollywood | Autor: VICE, CLTN, SCLA, GEVA Foto: VICE, CLTN, SCLA, GEVA

Glumicu koja je postala poznata zahvaljujući ulogama u filmovima 'Plavuša s Harvarda' i 'Okrutne namjere', rijetko se kad može vidjeti u ovakvom izdanju. Iako je od 2011. godine u sretnom braku s Jimom Tothom (49), na rođendan svoje kolegice ipak je došla sama. 

Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Na rođendan Jennifer Aniston stigla su mnoga poznata holivudska imena kao što su glumica Gwyneth Paltrow (46), voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (61), Kate Hudson (39), Demi Moore (56), glumac i redatelj George Clooney (57), a pojavio se čak i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt (55) s kojim se, navodno, ponovno počela viđati.

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Komentari (24)
  • bolje biti pijan nego star.

    11. 2. 2019,   12:19
  • I? Ženska se proveselila i popila, pa kaj sad? Ti novinari i paparazzi su moralne vertikale društva, i nikad nisu buli u pijanom stanju? Jadno.

    11. 2. 2019,   11:02
  • Nitko nije savršen, pa ni ona. Davala je utisak "sve pet".

    11. 2. 2019,   12:41