Obavijesti

Show

Komentari 15

'Pijani akvarel': Grdovića je bivša šogorica naslikala vinom

'Pijani akvarel': Grdovića je bivša šogorica naslikala vinom
2

UMJETNOST Zadarska pjevačica i Grdovićeva bivša šogorica Marina Tomašević glazbene idole i članove obitelji ovjekovječuje u syrahu i merlotu

VIDEO

Mladena Grdovića slikala sam vinom syrah, a inače koristim i merlot. S njima nema zafrkancije, kako naslikaš, tako ostaje, nema ispravaka, kaže Marina Tomašević (57).

Zadarska pjevačica portretirala je Grdovića nasmijanog s pogledom u daljinu uz stihove njegove najpopularnije pjesme “Dalmatinac sam” i u društvu psa dalmatinca. Tomašević je s Grdovićem i obiteljski povezana. Bila je udana za Mladenova brata Paula, s kojim ima kćer Paulu (39).

- Mi smo i živjeli skupa te se zajedno preselili u Zagreb kako bismo izgradili karijere. Mladena nikad ne zamišljam s čašom vina u ruci. On je za mene jedna osjetljiva osoba puna emocija koja ima svoje mane baš kao i svi drugi - kaže Marina.
Sliku sa svojim likom, koju je naslikala bivša šogorica, prokomentirao je i Grdović.

"Vino? ja to uopće više ne pijem. ni kapi. živim zdravo i trčim. evo brankica mi pomaže spakirati kofere"

- Mislim da me baš pogodila, to sam baš ja. Moja Marina je jako talentirana i drago mi je da se ponovno uhvatila slikarstva. A vino? Ja to više uopće ne pijem. Ni kapi. U posljednje vrijeme živim zdravo, trčim, a supruga Brankica mi upravo pomaže spakirati stvari i odabrati koja ću odijela nositi za koncerte - kaže nam zadarski pjevač dok se hitno sprema za put u Kanadu i SAD, gdje će u sljedećih mjesec dana održati sedam koncerata.

Putuje s menadžerom Duškom Lokinom i svojim bendom Romantic.

- Sve mi je lako i sve mogu preživjeti, ali let avionom ne mogu nikako, to mi je najgora noćna mora. Trideset puta sam išao u Australiju, letio po 33 sata do tamo, svi spavaju, a ja jedini budan. E moj Mladene... Zato ću sad odmah prije uzlijetanja popiti jedan normabel. Nema mi druge - raspričao se Grdović.

Marina Tomašević je naslikala deset portreta svojih kolega, među njima Olivera, Mišu, Gibonnija, Vinka Cocu i Tomislava Ivčića, s kojim je bila dobra prijateljica. Uz njega stoje stihovi “Kalelarge”.

"Meditirala sam i odjednom sam imala bljesak. došlo mi je da slikam portrete kolega"

- Najteže mi je bilo naslikati Mišu. Taj njegov karakter koji mu se vidi u očima. Dosta sam papira isparala dok nisam bila zadovoljna - kaže Marina.

Nakon djetinjstva u kojem je često crtala, Tomašević se umjetnosti vratila prije desetak godina.

- Bila sam u velikoj depresiji. U kratko vrijeme umrli su mi majka, sestra i šogor, a kad mi je umro i otac, to je bila kap koja je prelila čašu u mojem životu. Morala sam doći k sebi, morala sam naći nešto što će me održati na životu. I našla sam slikanje. Meditiram svaki dan i tijekom jedne meditacije imala sam bljesak - došlo mi je da slikam portrete svojih kolega. Tek sam počela sa slikanjem, bit će toga još svakako - zaključila je Tomašević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega