Obavijesti

Show

Komentari 0

Pišek i Radišić vodit će dodjelu nagrada MAC: 'Uzbuđene smo'

Pišek i Radišić vodit će dodjelu nagrada MAC: 'Uzbuđene smo'
1

Svakom tko prati i stvara glazbu čast je biti dijelom ovog glazbeno-produkcijskog televizijskog spektakla. Sjajno je što na jednom mjestu imamo okupljenu cijelu glazbenu regiju, izjavila je Radišić

VIDEO

Dugo očekivani MAC 2020 u Štark Areni se bliži, a da atmosfera na regionalnoj dodjeli glazbenih priznanja 27. siječnja bude na najvišem nivou, pobrinut će se najprepoznatljivija TV lica iz regije. Live prijenos MAC carpeta počinje u 19:30, a crvenim tepihom prošetat će više od 400 poznatih iz šest zemalja sudionica: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

O uzbuđenju pred najveću regionalnu manifestaciju i očekivanjima, kao i o svečanim haljinama, sa njima će na crvenom tepihu razgovarati voditelji Nikolina Pišek, Boško Jakovljević i Tamara Paunović.

- MAC je jedino priznanje koje, osim što pokriva cijelu regiju, donosi iskreni ukus publike, bez upetljavanja struke ili kritičara. Iskreni lakmus papir onoga što publika želi bez ikakvih filtera. Doza omiljenih izvođača u glamuroznom izdanju pred očima onih koji ih jedva čekaju vidjeti. I još sve na jednom mjestu - kaže Nikolina Pišek.

Boško Jakovljević bio je na crvenom tepihu i na prethodnom MAC-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prošle godine sam također bio i imao sam priliku prisustvovati događaju koji je produkcijski uređen po svjetskim standardima. Ja generalno volim muziku, a MAC je jedinstvena prilika da tamo sretnem neke izvanredne ljude iz tog polja umetnosti - kaže Boško.

Prijenos manifestacije počinje u 21 sat, a domaćini večeri u Areni bit će Galeb Nikačević, Ana Radišić i Tamara Todevska. Šarmantna voditeljica TV RTL iz Hrvatske, Ana Radišić, kaže da se jako raduje ovogodišnjem MAC-u.

- Svakom tko prati i stvara glazbu čast je biti dijelom ovog glazbeno-produkcijskog televizijskog spektakla. Sjajno je što na jednom mjestu imamo okupljenu cijelu glazbenu regiju i sve najveće glazbene zvijezde, svih žanrova! Prošle godine sam sam bila oduševljena svime što sam ondje vidjela i doživjela, a i nagrada koja je stigla u ruke organizacije dokaz je veličine manifestacije. Imponira i čast mi je dijeliti pozornicu sa svim tim imenima. Uzbuđena sam i sretna! Obećajem biti pravi domaćin svima u Stark Areni, ali i ispred malih ekrana pred milijunskom publikom - izjavila je Radišić.

Sa njom će na pozornici snage udružiti i Tamara Todevska i Galeb Nikačević.

- Alternativna umjetnost da bi bila alternativna, ona mora biti u odnosu na nešto. Prema pravilu, to bi bio mainstream. Popularna umjetnost postavlja osnovne okvire, ne samo zdravog tržišta, već i zdravog društva i činjenica da se polako, ali sigurno krećemo ka ostvarivanju stabilnog tržišta popularne kulture i udaljavamo od normativnog diskursa u kojem ljude dijelimo na one koji slušaju ovo ili ono je istovremeno i korak bliže ostvarivanju kulture dijaloga koja je preduvjet progresivne zajednice - kaže Galeb te dodaje kako se te promjene ne događaju odjednom. 

- One su postepene i naizgled neprimjetne, ali činjenica da se danas može organizirati jedan ovakav spektakl u kojem se nalaze svi slojevi kulturnog habitusa na jednom mjestu je dokaz ovog napretka, koji prije desert, petnaest ili dvadeset godina nije bio moguć - dodaje Nikačević. 

Tamara Todevska kaže da je jako sretna što će biti dio MAC-a.

- To je noć u kojoj slavimo muziku, različitost, i što je najvažnije – nevjerojatni talent naših regionalnih glazbenih umjetnika - govori Todevska. 

Gledatelji iz Srbije moći će pratiti manifestaciju na programu TV Pink, U Hrvatskoj na TV RTL, emitator u Crnoj Gori je RTCG, u Sjevernoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'