Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pišek ima kopiju: Pohvalila se fotografijom kćeri Hane (22)

None Foto: Instagram 17

Na fotografiji Ristović pozira s dvije kćeri i psima, a Nikolinini obožavatelji nisu se mogli odlučiti koja je ljepša od koje. Fanovima je posebno zanimljiva bila činjenica da su obje djevojčice povukle gene na mamu

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (43) i dalje uživa u odmoru, a osim kćerkice Une Sofije (4) i njezinu suprugu, srpskom poduzetniku Vidoju Ristoviću (40) na obiteljskom odmoru pridružila se i Nikolinina starija kćer Hana Cigoj (22).

Foto: Instagram

Starija kći koju je voditeljica dobila s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem, kad je imala tek 21 godinu, zbog studija medicine na prestižnom sveučilištu u Edinburghu često izbiva iz obiteljskog doma u Beogradu, pa su Nikolini druženja s obje kćeri, kako kaže, još više neprocjenjiva.

LJETNE RADOSTI Pišek razveselila obožavatelje fotografijom u crnom badiću

Ako je suditi po posljednjoj fotografiji s kojom se Nikolina pohvalila na društvenoj mreži Hana je sve sličnija voditeljici.

Foto: Instagram

Na fotografiji Ristović pozira sa svoje dvije kćeri i psima, a Nikolinini obožavatelji nisu se mogli odlučiti koja je ljepša od koje. Fanovima je posebno zanimljiva bila činjenica da su obje djevojčice povukle gene na mamu, pa obje, osim ljepote, imaju gustu kosu.

- 'Vaša kosa je predivna', 'Ljepotice mamine', 'Ne zna se koja je ljepša', 'Iste se' - pisali su Nikolini obožavatelji u komentarima.

Foto: Instagram

Ispod fotografije Nikolina je kćerima posvetila citat iz filma 'Vučja družina'.

PSEĆI PLES Razuzdana Pišek objavila video s tuluma: 'Jesi to na cajkama?'

- Djevojčice, ovo vam moram reći, nikad se nemojte zaustaviti, nikada ne vjerujte neznancu, nitko ne zna kako će to završiti. Iako ste lijepe, budite mudre, vukovi mogu vrebati u svakoj prilici. Bez obzira koliko bili lijepi i ljubazni, gej i šarmantni. Bila je i ostala jednostavna istina - najslađi jezik ima najoštriji zub!' - poručila je majka kćerima. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 
Komentari (33)
  • Kako može još uvijek prirodna kćer biti slična svojoj majci koja je napravila pitaj Boga koliko estetskih zahvata na sebi?!

    11. 8. 2019,   19:45
  • kako slične, mala za sada prirodna, a keva plastik fantastik

    11. 8. 2019,   20:04
  • Opet ono " iste ste " a sličnosti ni blizu...

    11. 8. 2019,   19:42