Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pišek razveselila obožavatelje fotografijom u crnom badiću

None Foto: Instagram 7

Nedavno su voditeljicu obožavatelji napali kako je pretjerala s korekcijama i da više uopće ne sliči na sebe, ali fotka u crnom badiću ipak je zadovoljila njihove kriterije

Nikolina Pišek Ristović (43) objavila je fotografiju s kupanja te napisala što je za nju savršen ljetni dan, a njezini pratitelji i obožavatelji odmah su je zasuli komplimentima.

Foto: Instagram

- Ovo je bolja verzija mene, definitivno... Savršen ljetni dan je kada sunce sja, povjetarac puše, ptice pjevaju, kosilica je pokvarena, a trbuh ravan. Barem u tom trenutku kada je slika nastala - napisala je Nikolina u objavi i izmamila puno pohvala na račun svog izgleda. 

Foto: Instagram

Nedavno se voditeljica s pratiteljima i obračunala u komentarima na Instagramu. Neki od obožavatelja napali su ju zbog fotografije na kojoj je našminkana za jednu kampanju. Savjetovali su joj da promijeni osobnu iskaznicu jer više uopće ne sliči na sebe, drugi su dodali da će od sebe napraviti voštanu figuru, a treći da je pretjerala. 

PSEĆI PLES Razuzdana Pišek objavila video s tuluma: 'Jesi to na cajkama?'

'Iskreno prirodno si puno ljepša', Napravit ćeš od sebe voštanu figuru, a šteta bila si među zgodnijim voditeljicama', 'Ne ličiš na sebe', 'To nisi ti', 'Neprepoznatljiva', 'Photoshop je učinio svoje.. nije ti to potrebno, kao ovoliko botoxa jer si prirodno lijepa', pisali su Nikolini u komentarima, a voditeljici nije 'sjeo' val kritika pa je komentatorima sarkastično napisala kako očito nije dovoljno dobra za njihove visoke standarde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (50)
  • Da mi je barem upoznati uživo osobu koju razveseli fotka Pišekice u badiću pa da malo popričamo, da mi objasni... nije mene sram pitati kad mi nešto nije jasno 😁

    6. 7. 2019,   21:59
  • Ovu likusu netko obozava, ma dajte...

    6. 7. 2019,   22:13
  • da niste napisali ne bi znala da je ona.

    6. 7. 2019,   22:26