Obavijesti

Show

Komentari 10

Pisma su otkrila: Amy je molila Blakea da dijete nazovu Lucky

Pisma su otkrila: Amy je molila Blakea da dijete nazovu Lucky
7

Prije nego što je u lipnju prošle godine počeo s odsluženjem zatvorske kazne, Amyn bivši muž pokazao je majci ljubavna pisma koje mu je pjevačica slala

VIDEO

U ljubavnim pismima koje je pokojna Amy Winehouse od kraja 2008. godine do sredine 2010. godine navodno slala bivšem suprugu Blakeu Fielderu Civilu, pjevačica je napisala da bi voljela zatrudnjeti na Valentinovo.

Unatoč tome što su već bili rastavljeni, Amy bi se na kraju pisama ručno potpisala s 'tvoja žena', piše britanski The Sun. 

Blakeova majka Georgette pročitala je pisma i izjavila kako ona dokazuju da se par volio unatoč tome što je krahu njihova braka kumovala ovisnost o drogama.

 - Blake ima okaljanu reputaciju, no Amy i on su se voljeli. Pisma pokazuju da ga je zaista voljela -  tvrdi Blakeova majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On trenutačno služi zatvorsku kaznu zbog krađe i posjedovanja lažnog pištolja. Prije nego što je u lipnju prošle godine počeo s odsluženjem 32-mjesečne zatvorske kazne, Blake je majci pokazao pisma koje mu je Amy slala.

 - U jednom pismu napisala je da će definitivno ostati trudna u roku od dva mjeseca. Govorila je o zasnivanju obitelji, o djetetu kojeg bi nazvali Lucky. Blakea je nazvala svojim najvećim postignućem - tvrdi Georgette.

Amy i Blake upoznali su se 2005. godine. Vjenčali su se u svibnju 2007. godine u Miamiju, a rastali dvije godine kasnije.

- Čak i nakon njihove rastave Amy je rekla Blakeu da će ga zauvijek voljeti. Razgovarali su nekoliko mjeseci prije nego što je umrla. Njezino posljednje pismo je vjerojatno iz ožujka 2010. godine. U njemu mu je poručila da ju je poznavao bolje od ikoga. Rekla mu je da su blizanci koje su odvojili nakon rođenja - tvrdi Blakeova majka i dodaje da je Amy između ostalog Blakea nazvala i svojom 'najdragocjenijim otrovnom imovinom'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje