Obavijesti

Show

Komentari 37

Pitt držao govor, a bivša žena ga bodrila: 'Jen se rastopila'

Pitt držao govor, a bivša žena ga bodrila: 'Jen se rastopila'
10

Pitt je primio nagradu za najboljeg sporednog glumca, a dok je držao govor, bivša supruga Jennifer nije ga prestajala milo gledati. U jednom je trenutku stajala i pljeskala dok su ostali već sjedili

VIDEO

Na dodjeli 77. Zlatnog globusa sreli su se bivši supružnici, glumci Jennifer Aniston (50) i Brad Pitt (56). Na crvenom tepihu glumac je novinarima govorio o tome kako će mu 'pasti' susret s bivšom s obzirom na to da ga iščekuju brojni fanovi para. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Fotografija Jennifer Aniston u samo jednom danu prikupila više od devet milijuna lajkova! 01:02

- Ma 'naletjet' ćemo jedno na drugo. Mi smo dobri prijatelji - odgovorio je bez puno razmišljanja. Kasnije te večeri, nagrada za najboljeg sporednog glumca u filmu 'Once Upon a Time in Hollywood' pripala je Brad Pittu, a iz publike ga je srčano bodrila upravo Jennifer.

77th Golden Globe Awards - Photo Room - Beverly Hills, California, U.S.

Strani mediji navode kako je pljeskala i kad drugi nisu, ostajala je stajati na nogama dok je većina već sjedila, a kamere su uspjele uloviti i način na koji ga je gledala. 

Phoenix glumac godine, dok je 'Parazit' najbolji strani film...
Phoenix glumac godine, dok je 'Parazit' najbolji strani film...

- Ona se topila. Što god je govorio, njoj je bilo smiješno. Između njih sigurno nečeg ima, bila je baš sretna zbog njegove nagrade - bio je samo jedan od komentara brojnih obožavatelja holivudskih glumaca. 

Kad je primio nagradu, Pitt je održao govor u kojem je zahvalio svima koji su zaslužni za to, a našalio se i na račun svog ljubavnog života. Istaknuo je da bi inače na ceremoniju doveo svoju majku, ali to nije smio napraviti jer bi se odmah pisalo kao što se inače piše za svaku ženu pored koje glumac stoji, da su u vezi.

- Poveo bih mamu, ali nisam smio jer ispadne da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim pa bi to bilo čudno - nasmijavao je Pitt okupljene. Nakon što se glumac vratio za svoj stol s nagradom, Jennifer je, pišu američki mediji, nekoliko puta pogledala prema njegovom stolu.

Aniston je bila nominirana u kategoriji 'najbolja glumica u dramskoj seriji' za 'The Morning Show', ali je nagrada ipak otišla u ruke Olivie Colman (45) za 'The Crown'. 

77th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin