Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pjevači iz Koreje osuđeni zbog silovanja: Iživljavali se i snimili

None Foto: Instagram/Pixsell 3

Silovanje se dogodilo 2016. a otegotna okolnost je bila i to što su se tijekom tog čina snimali i iživljavali nad žrtvama. Obojica su bili članovi internetskih grupa u kojima su se izmjenjivale snimke seksa

Sud u Seoulu, glavnom gradu Južne Koreje presudio je da su pjevači Jung Joon-young (30) i Choi Jong-hoon (30) krivi za silovanje dviju žena te su osuđeni na šest i pet godina zatvora, prenosi Daily Mail. Kada su čuli presudu, optuženi su zaplakali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Silovanje se dogodilo 2016. a otegotna okolnost je bila i to što su se tijekom tog čina snimali i iživljavali nad žrtvama. Obojica su bili članovi internetskih grupa u kojima su se izmjenjivale snimke seksa, a tamo su se  šalili na račun drogiranja i silovanja žena.

Pjevači su priznali kako su objavljivali snimke seksa, no tvrde da nije bilo silovanja, već da su žene dale pristanak. 

FILE PHOTO: South Korean singer Jung Joon-young arrives for questioning on accusations of illicitly taping and sharing sex videos on social media, at the Seoul Metropolitan Police Agency in Seoul | Autor: KIM HONG-JI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: KIM HONG-JI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sudac je strogu kaznu obrazložio činjenicom da su optuženi žene smatrali seksualnim objektima za njihovo zadovoljstvo da su počinjeni zločini vrlo ozbiljni. 

- Stroga kazna je neizbježna jer šteta koju su nanijeli svojim žrtvama ne može biti ispravljena - rekao je. Obojica muškaraca morat će proći i kroz 80 sati seksualne edukacije. 

Pjevači su popularnost u Južnoj Koreji stekli nakon sudjelovanja u talent showu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

Komentari (11)
  • 6 i 5 godina za drogiranje, silovanje i izivljavanje je stroga kazna???? Aaaa ne, ne....najpravednija bi bila kastracija i cak ni ta nije stroga.

    2. 12. 2019,   21:26
  • Daleko je to od stroge kazne za počinjeno djelo.

    2. 12. 2019,   21:21
  • Na koliko su osudjeni,rekao bih da su plakali od sreće!Još ponosne muškarčine snimali,nije im bilo dovoljno zlodelo samo po sebi...žrtvama ostade trauma dok su žive!!nema pravde...

    2. 12. 2019,   21:26