Obavijesti

Show

Komentari 25

Pjevačicu zlostavljao muškarac u vlaku: Trljao je penis o mene

Pjevačicu zlostavljao muškarac u vlaku: Trljao je penis o mene
2

Bivša članica 'Atomic Kittena' nije željela da zlostavljač prođe nekažnjeno pa ga je uslikala i njegovu fotografiju podijelila na internetu, a o svemu je obavijestila i policiju

VIDEO

Pjevačica Natasha Hamilton (36), bivša članica grupe 'Atomic Kitten', podijelila je sa svojim pratiteljima na Twitteru 'užas' koji joj se dogodio dok se vozila vlakom. Natasha se vraćala kući u London, a vlak je bio krcat pa je jedan muškarac iskoristio priliku i 'prilijepio' se uz pjevačicu.

- Ovaj gnusni čovjek je trljao svoj penis o mene u prepunom vlaku. Mislila sam da se nečija vrećica trlja o mene sve dok nisam osjetila da mi neko diše za vratom. Zgrožena sam i o svemu ću obavijestiti policiju - napisala je Natasha.

Hamilton nije željela da zlostavljač prođe nekažnjeno pa ga je uslikala i njegovu fotografiju podijelila na internetu, a o svemu je obavijestila i policiju, prenosi Daily Mail.

- Slikala sam ga prije nego što sam napustila vlak. Neko mora stati na put ovakvom ponašanju - zaključila je na kraju.

Nakon objave, dobila je punu podršku svojih pratitelja. 

Natasha je godinama bila članica nekoć popularne grupe Atomic Kitten, koja se raspala 2004. godine. Djevojke iz benda se dugo nisu mogle pomiriti s neuspjehom. Nedavno su izjavile kako i danas za raspad krive Kylie Minogue (50) koja im je navodno ukrala hit 'pred nosom'. Tvrde da je pjesma ' I can't get you out of my head' pisana za njih, ali je Kylie bila snalažljivija i pridobila autore hita da je daju njoj. 

24sata

'KAŽNJAVALA SAM SE SVAKI DAN': Slavna glumica progovorila o borbi s bolesti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin