Obavijesti

Show

Komentari 92

Pjevala 'Prljavce' u kožnjaku, bodrila reprezentaciju u dresu

Pjevala 'Prljavce' u kožnjaku, bodrila reprezentaciju u dresu
10

Kolinda se na koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni povodom 30. godina od legendarne svirke na Trgu bana Jelačića pojavila u kožnoj jakni, maskirnoj majici i trapericama...

VIDEO

Otkako je postala predsjednica Hrvatske svjedočili smo raznim modnim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović (51). Od damskog looka, preko navijačkog pa sad do rokerskog. Kolinda se na koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni povodom 30. godina od legendarne svirke na Trgu bana Jelačića pojavila u kožnoj jakni, maskirnoj majici i trapericama te s neizostavnom natapiranom frizurom, no ovaj put u nešto ležernijem razbarušenijem izdanju.

Kolinda partijala na Prljavcima: Obukla traperice i kožnu jaknu
Kolinda partijala na Prljavcima: Obukla traperice i kožnu jaknu

Pjevala je hitove „prljavaca“ na sav glas, a nije propustila ni ući u backstage slikati se s glazbenicima.

No to nije bio prvi put da je Kolinda odjenula kožnjak. Nedavno se na tematskom partyju u Američkom veleposlanstvu pojavila u nešto kraćoj suknji na točkice, kožnoj jakni i mačkastim naočalama kakve „fura“ Severina.

Da je riječ o istinskom modnom kameleonu Kolinda je dala da znanja još na svojoj svečanoj inauguraciji. Za tu prigodu odjenula je kompletić kraljevski plave boje do ispod koljena što je u skladu s protokolom. Izradu haljine i kaputa naručila je u hrvatskoj modnoj kući Stolnik, a vlasnika brenda Krešimira Stolnika nije poznavala otprije.

Zagreb: Predsjednik Države Izrael Reuven Rivlin na Pantovčaku

Angažirala ga je jer su joj ga preporučili kao pouzdanog, a kontaktirao ga je njezin Ured. Na probe su dizajneri dolazili kod nje kući, no nije imala puno prigovora. O cijeni tad nisu razgovarali, no doznalo se da kaput i haljina stoje između četiri i pet tisuća kuna. U skladu s haljinom Kolinda je obula plave cipele od telećeg boksa, također domaće dizajnerice Anite Zanotti Šulec. Kolinda je poželjela nešto višu petu nego što je uobičajeno u protokolu te su bile u modernijoj varijanti – završavale su na blagi špic.

Stajale su između 1500 i 2000 kuna. Nekoliko mjeseci poslije Kolinda je iznenadila odabirom cvjetne haljine modnog dvojca Elfs. Kreacija naziva Milena čija je cijena 2000 kuna bila je otvorena na leđima pa je predsjednica preko ramena prebacila decentni crni sako i kombinaciju uskladila s nenametljivim crnim lakiranim cipelama.

Kolindi nije smetalo što je prije nje haljinu nosila Andrea Šušnjara.

Kolinda u Zadru na sastanku sa županijskim odborom HDZ-a
Kolinda u Zadru na sastanku sa županijskim odborom HDZ-a

Jedna od omiljenih dizajnerica predsjednice je i Aleksandra Dojčinović. Na inauguraciji srpskog predsjednika Aleksandra Vučića u moru crnih odijela Kolinda se istaknula njenom haljinom boje fuksije, a iste su boje bile i salonke.

O haljini koju je nosila za susret s Melanijom i Donaldom Trumpom pričalo se danima jer je Kolinda ta prvi put pokazala vidno istesanu liniju. Za tu prigodu odjenula je haljinu na preklop brenda Duchess Snježane Mehun, koju su ranije isto nosile poznate Hrvatice.

Haljina je stajala 1500 kuna, a Kolinda je odjenula veličinu S. Za sastanak s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom Kolinda je odabrala sličnu haljinu kakvu je nosila Melania Trump na inauguraciji svog supruga Donalda Trumpa. Komplet plave boje neodoljivo je podsjećao na otufite kakve je nosila i Jackie Kennedy. Ono po čemu su se razlikovale kompleti bili su samo rukavi koji su se kod Kolindinog kompleta širili u zvonolik oblik.

Na svjetskom nogometnom prvenstvu Kolinda je srčano bodrila našu reprezentaciju u čemu je nije omela ni kiša. Za tu prigodu odjenula je bijele hlače i kockasti dres, koji joj je prije SP-a poklonio izbornik Zlatko Dalić. Ni tad nije propustila priliku uletjeti u svlačionicu kako bi se izljubila s nogometašima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje