Obavijesti

Show

Komentari 118

Pjevao za HDZ, a sada stao uz Škoru: 'Želim ti svu sreću'

Pjevao za HDZ, a sada stao uz Škoru: 'Želim ti svu sreću'
5

Pjevač Jacques Houdek na Facebooku je podržao estradnog kolegu Miroslava Škoru koji je jučer objavio kandidaturu za predsjednika. Podsjetimo, Houdek je 2007. pjevao na predizbornom skupu HDZ-a

VIDEO

Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova. 

Miroslav Škoro napao Kolindu, Milanovića, Ivana Pernara...
Miroslav Škoro napao Kolindu, Milanovića, Ivana Pernara...

Poruka je to koju je na Facebooku napisao pjevač Jacques Houdek (38) u znak podrške estradnom kolegi Miroslavu Škori (56). Naime, Škoro je prije nekoliko dana objavio predsjedničku kandidaturu, također na Facebooku. 

Dubrovnik: Gala koncert  Vjeruj u ljubav

- Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI! -  dodao je Houdek u svojoj objavi podrške. 

Grdović o kandidaturi Škore: 'Povuci se, Kolinda je zvijezda'
Grdović o kandidaturi Škore: 'Povuci se, Kolinda je zvijezda'

Houdekova objava izazvala je podijeljene reakcije. I dok su se neki složili s njim i pisali da 'Hrvatskoj zaista treba vođa koji sluša želje i potrebe naroda', drugi su ga napali. Razočarani su idejom Škore za predsjednika, ali i činjenicom da ga je Houdek podržao. 

 - 'Pjevač-političar, užas', 'Ja ću se stvarno sad izrigat' - samo su neki od komentara i reakcija. 

Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, pjevač Jacques Houdek prije dvanaest godina pjevao je na HDZ-ovom predizbornom skupu. Izveo je pjesmu 'HDZ zna' koja je postala svojevrsna himna stranke. 

Nakon napisa da je bivša blagajnica HDZ-a Branka Pavošević iz vrta iskopala isplatnice kojima su novcem iz crnog fonda stranke financirani troškovi za predsjedničku kampanju Jadranke Kosor i kampanju za parlamentarne izbore 2007. godine, neka su se imena našla u središtu zanimanja javnosti. Među njima su i pjevačica Ivana Kindl te pjevači Jacques Houdek i Miroslav Škoro.

Također, Miroslav Škoro pjevao je za Hrvatsku Demokratsku Zajednicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin