Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plaća da joj čuvaju 12 milijuna kuna vrijedan zaručnički prsten

None Foto: Victor Malafronte/Press Association/PIXSELL 7

Hilton je bila zaručena već dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom razišla se 2005.

Nakon što se bogatašica Paris Hilton (36) zaručila za glumca Chrisa Zylka (32) ovaj tjedan na skijanju u Aspenu, ne prestaje pričati o svom 20-karatnom dijamantnom prstenu. Chris je uz pomoć Michaela Greena, omiljenog zlatara slavnih osoba, dizajnirao prsten za Paris. Zahtjevao je da dijamant ima oblik kruške poput nakita njezine majke Kathy. Hilton je sada za prsten vrijedan dva milijuna dolara (oko 12 milijuna kuna), zaposlila osiguranje koje ga mora danonoćno čuvati u njezinu domu na Beverly Hillsu dok je ona prisutna tamo ili ga skine s ruke.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- To je najljepši prsten kojeg sam vidjela u svom životu. S obzirom da su učestale provale i pljačke po kućama u mom kvartu, ne želim se naći na meti lopova - rekla je Paris. Dodala je kako su nedavno pljačkaši ukrali nakit iz kuće njezine tete Kyle Richards. 

Holivudski glumac se pohvalio kako su mu stručnjaci za dragulje prsten dizajnirali u samo dva dana.

ČISTA ROMANTIKA Rekla mu je 'da': Chris Zylka na planini zaprosio Paris Hilton

- Proces je to koji inače potraje tjednima. Tresao sam se od sreće kada sam prsten prvi put izvadio iz kutijice i ugledao ga - rekao je Zylka. Na isti je način reagirala i nasljednica lanca hotela Hilton kada je glumac kleknuo pred nju. 

 

When your eyes met mine, my soul pointed at you & whispered to my heart, "Him" 😍😍

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Užasno sam uzbuđena što sam zaručena za ljubav svog života i najboljeg prijatelja - kaže Paris. Par je u vezi godinu dana, a na Valentinovo 2017. su se prvi put javno prošetali zajedno. 

'RAZBACALA' SE Oduševljeni obožavatelji mole Paris Hilton: Vrati se pjevanju

Zylka je 2015. prekinuo s bivšom zaručnicom, manekenkom Hannom Beth. Navodno ju je prevario 10 mjeseci nakon što ju je zaprosio. Hilton je bila zaručena čak dva puta. S bivšim manekenom Jasonom Shawom (44) prekinula je 2003., a s bogatim grčkim nasljednikom Parisom Latsisom (35) razišla se 2005. 

Komentari (6)
  • Tako svaka kaze da je najljepši kojeg je vidjela

    5. 1. 2018,   14:10
  • Eh, tako je to kad imas problem....hehe

    5. 1. 2018,   14:08
  • čuvar ce zaraditi dobro

    5. 1. 2018,   18:02