Obavijesti

Show

Komentari 38

Plan prehrane Nine Martine: 'Kako istopiti 70-ak kilograma'

Plan prehrane Nine Martine: 'Kako istopiti 70-ak kilograma'
9

Svaki obrok neka vam se bazira na tri stvari: proteinima, živoj namirnici i zdravim mastima, govori Nina Martina Korbar

VIDEO

Kandidatkinja posljednje sezone showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (26) dosad je izgubila više od 70 kilograma. Nina svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje savjete kako se riješiti viška kilograma, a posebna je posvećena planu prehrane. 

Pokretanje videa...

02:09

- Svaki obrok neka vam se bazira na tri stvari: proteinima (meso, riba, mliječni proizvodi), živoj namirnici (svježe voće i povrće, salata ili neka voćka), zdravim mastima (orašidi poput badema, lješnjaka, indijskih oraščića, bučino ulje, maslinovo ulje). Bazirajte si obroke na ove tri stvari, naravno uz doručak i ručak uvijek možete pojesti neki dodatni ugljikohidrat poput tamnog kruha, leće, riže, kvinoje i slično. Prije jela uvijek je dobro popiti veliku čašu vode (sobna temperatura), a za probavu je odlično ujutro natašte popiti 2dcl mlake vode sa tri do četiri kapi limuna - savjetuje Nina svoje pratitelje. 

Za doručak, Nina navodi nekoliko ideja: tri stiropora sa sirnim namazom, šest šnita pureće šunke, nektarinu i pet badema, zatim 50 grama integralnog kruha s gaudom od zelenog pesta, dva kuhana jaja i rajčicu. Kao dobar odabir tu je i zrnati sir te žganci s grčkim jogurtom. 

Kao idealni međuobrok, Nina navodi dva fileta tune, jednu rajčicu sa maslinovim uljem, prstohvatom Vegete i malo himalajske soli, kao i jedan stiropor sa sirnim namazom. 

Za ručak Nina bira mozzarellu burratu, rajčicu i burger od junetine. Uz svaki veći obrok neizostavno je povrće, točnije zelena salata, dinstani šampinjoni i leća sa mrkvom. Osim junetine, bivša kandidatkinja 'Života na vagi' za ručak konzumira piletinu i puretinu. 

Sličan meni preferira i za večeru, gdje je neizostavni dio zelena salata i rajčica uz dodatak Mozzarelle. Tako se na njezinom tanjuru može pronaći hladna pileća salata i kajgana.

Nina Martina pokazala trbuh i plakala: Smeta me i ograničava
Nina Martina pokazala trbuh i plakala: Smeta me i ograničava

- Planirajte obroke par dana unaprijed ili ako ne možete tako onda dan prije...bit će vam puno, puno lakše i pripremajte sebi za posao ili klincima za školu zdrave i nutritivne obroke doma...dobra priprema vam je pola isto tako, zapisujte si što jedete jer tijekom dana zaboravite točno kaj ste sve jeli i koliko, a kad vidite na papiru onda vidite gdje ste unijeli previše, gdje premalo i možete se bolje korigirati i pratiti - zaključila je. 

Nina je u show ušla sa 124 kile, a i pravilnom prehranom izgubila je skoro 70 kilograma. Ipak, Nina se i dalje, tvrdi, 'bori s trbuhom'. 

- Samo vam želim opet reći da imam glupi trbuh i da ga uvijek namještam za fotkanje, kad se oblačim, kad treniram, kad hodam i općenito kad dišem... Smeta me, fakat me smeta i u jednu ruku ograničava, ali proći će i to. Fokusirana sam na dosadašnji uspjeh, trenutni napredak i rad na sebi i na svojem krajnjem cilju - napisala je Nina na društvenim mrežama. 

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama