Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plan za sva vremena: Ova će im pljačka donijeti bogatstvo

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Ozljeda koja je uništila obećavajuću sportsku karijeru. Eksplozija koja je uzela ruku. To su samo neke od nesreća koje su zadesile obitelj Logan. No sreća će im se promijeniti

Obitelj Logan ima na sebi prokletstvo loše sreće. Jimmy (Channing Tatum) ne uspijeva zadržati posao dulje od par mjeseci jer pati od trajne ozljede koja mu je uništila sportsku karijeru. Njegov brat Clyde (Adam Driver) izgubio je ruku u nesreći prilikom povratka iz Iraka.

I to je samo početak njihovih nevolja, koje već počinju zapanjivati sve oko njih koliko su nesretne.

Foto: Twitter/Screenshot

No Logani će preokrenuti svoju sudbinu. Najveća NASCAR utrka se približava i Jimmy, Clyde te Mellie Logan planiraju izvesti najveću pljačku svih vremena. Uz pomoć eksperta za eksplozive, Joea Banga, pokušat će promijeniti svoju sreću.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Logan Lucky' su Channing Tatum i Adam Driver. Odličnu glumačku ekipu dopunjavaju Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston. Film je režirao Steven Soderbergh, redatelj sva tri dijela sage o pljački kasina, 'Ocean 11, 12 i 13'.

'Logan Lucky' u sva bolja kina stiže tijekom ovog tjedna, 14. rujna, u distribuciji Blitz filma.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!