Obavijesti

Show

Komentari 114

'Plastik fantastik': Imaju li one ijedan originalni dio na tijelu?

'Plastik fantastik': Imaju li one ijedan originalni dio na tijelu?
1

ŽIVJELI SILIKONI! Poznato je da je put 'od trnja do zvijezda' prilično težak te da uspjeh često ovisi o više faktora koji se moraju 'poklopiti' u pravo vrijeme. Jedan od njih je i fizički izgled

VIDEO

Živimo u vremenu u kojem samo talent odavno nije dovoljan za uspjeh, a fokus često s vještina prelazi na ono što je izvana. Mnoge zvijezde 'pomogle' su si malim trikovima estetske kirurgije, a neke od njih  nisu znale kada je dosta pa danas uopće ne sliče na sebe prije zahvata.

Maja Šuput

Taman ten, seksi garderoba i jaka šminka danas su sastavni dio imidža popularne Maje Šuput (36). Pjevačica ima uspješnu estradnu karijeru, ne može se požaliti na nedostatak gaža, na Instagramu je prati vojska fanova, ali nije oduvijek bilo tako.

Naime, nedavno je na stranici kultne zagrebačke diskoteke 'Saloon' osvanula fotografija koja je snimljena prije 15 godina. Maja je na istoj pozirala kao 21-godišnjakinja koja je tada bila na početku karijere, a njezin imidž danas je miljama daleko od tadašnjeg.

Soraja Vučelić

Starleta Soraju Vučelić (30), koja je u Big Brother kuću ušla 2011. godine, danas uopće ne sliči na 'staru sebe'.

Gotovo da nema dijela na njezinom tijelu koji nije prošao kroz ruke plastičnih kirurga, ali čini se da joj to nije dovoljno jer u posljednje vrijeme sve češće poseže za Photoshop trikovima.

Barbara Šegetin

Nakon što je izašla iz Big Brother kuće, po novu injekciju hijalurona otišla je i riječka kozmetičarka Barbara Šegetin (26).

Usne su joj još punije, kao i obrazi. Osim toga, Šegetin je operirala i nos, koji je stanjila. Barbara se u showu pohvalila da je na estetske zahvate, koji uključuju i povećanje grudi, koje joj je s 2500 eura platila mama Jasenka, potrošila sveukupno 53.000 kuna.

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević poznata po svojim bujnim oblinama, kojima se voli hvaliti na društvenim mrežama, nedavno je svojim pratiteljima pokazala kako je izgledala prije plastičnih operacija

 

Something is missing in this photo…can someone guess what? 😅 #BabyMe ❤🚀

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on

Kim Kardashian

Kim Kardashian (36) pod svjetla reflektora stigla je družeći se s tada vrlo popularnom Paris Hilton. Njihova ljubav je s vremenom 'pukla', a stil starlete i reality zvijezde polako, ali sigurno postajao je onakvim kakvog ga danas poznajemo - 'opasno' seksi s njezinom dominantnom guzom u prvom planu. 

Naravno, osim stila odijevanja promijenila je i način šminkanja, a ni više nego očite intervencije plastičnih kirurga nisu zanemarive.

Kylie Jenner

 

In another world 💫

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 I njezina mlađahna polusestra Kylie Jenner (19) itekako zna iskoristiti prednosti estetske kirurgije, a kada usporedimo njezine aktualne fotke s onima od prije nekoliko godina, svaki komentar postaje suvišan.

 

Kylie Jenner

A post shared by @hvala_plasticaru on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu