Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ples sa zvijezdama: Viktorija i Marko 'kopirali' odjeću smajlića

None Foto: Nova Tv/Promo 11

Na temu emotikona našalile su se i plesačice Paula Jeričević i Tina Walme. Nakon polufinalne emisije zauzele su pozu i nazvale se 'emojicama'...

Bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa (41) i plesač Marko Mrkić izveli su, u drugoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', jive na pjesmu 'I'm so excited' i primili brojne komplimente. Dok je žiri hvalio Viktorijine noge, mnogi su primijetili kako je njezin mentor odjeven baš poput emotikona koje svakodnevno koristimo na svojim mobilnim uređajima. 

Foto: Nova Tv/Promo

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljubičasti plesni emotikon više nikada neće biti isti - našalio se Marko koji svaku emisiju 'začini' svojim kratkim vicevima. 

Nedugo zatim, Rađa je odjenula crvenu haljinu za 'vatrenu' sambu uz pjesmu Enciérrame, pa se baš poput partnera 'transformirala' u plesni emotikon. 

Foto: Nova Tv/Promo

- Samba je jako zahtjevna i mogu reći teška, ali sam je usvojila i uživala plešući - rekla je Viktorija koja će iduću nedjelju boriti u finalu s Ivanom Šarićem (35) i Slavkom Sobinom (34). 

Na temu emotikona našalile su se i plesačice Paula Jeričević i Tina Walme. Nakon polufinalne emisije zauzele su pozu i nazvale se 'emojicama'. 

Foto: Nova Tv/Promo

U crnim trikoima plesale su paso doble, u šali nazvanim paso tro(u)ble, sa Šarićem i dobile brojne komplimente za koreografiju. Komičaru je to jedan od najdražih plesova.

MARKO GRUBNIĆ O PLESAČICI: 'Zaljubljen sam u Valentinu, ne razmišljam u njezinoj blizini...'

- Mislim da mi taj karakter dosta paše i volim ući u takav lik - rekao je Šarić i priznao kako je ovaj ples energetski zahtjevan.

 

 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (1)
  • Od ceg vi napravite clanak,nevjerojatno

    28. 5. 2019,   09:31