Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pleško nakon prekida sa sinom Gibonnija: 'Želim privatnost...'

None Foto: Instagram 5

Ja sam trenutno u periodu života gdje sam jako sretna i zadovoljna. Neke privatne stvari želim zadržati za sebe, koliko je to moguće, otkrila je Antonia Dora Pleško

Splitska pjevačica Antonia Dora Pleško (20) u intervjuu za 'Exkluziv' otkrila je kako se osjeća povom nastupa na 50. Splitskom festivalu te ponešto o svojem ljubavnom životu. S obzirom na to da je mladoj glazbenici ovo prvi nastup na velikom festivalu, uzbuđenje ne može sakriti. 

Foto: Instagram

- Već me hvata trema. Dat ću sve od sebe. Ne razmišljam o nagradama. Bitno mi je stati na pozornicu i uživati maksimalno - izjavila je. Iako se još ne zna s kojim će pjesmama Pleško nastupiti na Splitskom festivalu, šuška se kako će jedna od njih biti 'Na kraju' koju je posvetila bivšem dečku, Randi Stipišiću (21), sinu glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija (49) s kojim je raskinula u svibnju prošle godine. 

ZVIJEZDA SUPERTALENTA Fanovi tvrde: Povećala je usne Antonia Dora: Ma to je šminka

Mlada Splićanka tvrdi kako je trenutno sretna te kako privatni život pokušava zadržati za sebe. 

- Ja sam trenutno u periodu života gdje sam jako sretna i zadovoljna. Neke privatne stvari želim zadržati za sebe, koliko je to moguće - otkrila je glazbenica. 

Foto: Promo

Antonia i Rando bili su u vezi dvije godine te su planirali skupa otići u engleski Canterbury na studij izvedbenih umjetnosti. Ipak tu ideju pjevačica ne odbacuje ni nakon prekida i ističe da je mlada te stigne sve. 

- Smatram da iz svakog odnosa, ljubavnog ili prijateljskog, nešto učim i da će mi ta iskustva pomoći u nekim budućim situacijama koje će me sigurno odvesti do pravog puta namijenjenog samo meni - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (31)
  • Obožavam navedenu glazbenicu te se učestalo razbacam ko đubar po njivi na njezine hitove, tj. uspješnice

    23. 6. 2019,   14:11
  • ''glazbenica'' ahahahaha,tko je ova?

    23. 6. 2019,   13:43
  • Dragi "novinaru" mozes napravit clanak i o meni. Ja sam isto nebitan ko i ona, a i glazbenik sam svaku vecer ispod tusa

    23. 6. 2019,   14:48